perjantai 26. elokuuta 2011

Busy friday

Hey, miten tämä lomaviikko rupeaa jo lähentelemään loppua? Vastahan tämä alkoi.. Tässä ei sitten ehdi lepäilemään enää kuin sunnuntaina. Tämän päivän aikataulu on aivan täynnä ohjelmaa: aamukahvittelu (jännäilin jo, että jaksaako sitä edes herätä ja nyt kun olen ylhäällä, niin yllättäen kaveri ei sitten vastaa puhelimeen), lauantain kirpparikamojen läpikäyntiä (eli todennäköisimmin autoon siirtäminen suoraan kellarista) ja illalla pitäisi vielä pyörähtää keskustassa. Saas sitten nähdä kuinka pirteänä herätään lauantaina myymään rättejä..? Lauantai sitten alkaa tosiaan kirpputorilla, jatkosta en vielä tiedä, mutta yksi kaveri ehdotteli jotain taikurijuttua..


Olen muuten edelleen aivan innoissani tästä koneen toimimisesta. Vaikka se kyllä eilen meinasi aiheuttaa sydänkohtauksen hävittämällä valokuvia. Olin siis siirtänyt kuvia kamerasta ja kun rupesin katsomaan niitä, niin kaikki kuvat, jotka käänsin, hävisivät. Niitä ei löytynyt haulla, eivätkä ne olleet roskakorissakaan. Onneksi tunnen ihania tietokonepoikia, niin ongelmaa tultiin sitten katsomaan. Olen jo niin tottunut siihen, että kone saattaa sekoilla ihan omiaan, niin ei sitten suuremmin ihmetyttänyt edes se, että virustorjunta ohjelma jollain tapaa aiheutti sen, että kone piilotti kaikki kuvat joita oli muokattu. Nyt on sitten asennettuna uusi virustorjunta ja Nia opetettu löytämään piilotettuja tiedostoja :)


Muutamien kuvien ajan saatte vielä fiilistellä kesää, ennenkuin vanhat kuvat loppuvat ja joutuu napsimaan uusia. Kuvissa on vanhaa myös hiukset, sillä Riitta loihti minulle tiistaina uuden ihanan  tukan. Olen ihan vain muutaman kerran tässä parin päivän aikana pysähtynyt peilin eteen ihastelemaan. Mutta siitä tukasta sitten myöhemmin lisää.. Ihan kuvien kera :)

Paita: JC
Shortsit: Pull&Bear
Kengät: Bianco
Korut: JC

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siis mitah? Näenkö värikästä raitaa sun päällä? Onko kaikki ok...;)???

Nia kirjoitti...

Usko tai älä, mutta KYLLÄ! :)