tiistai 2. elokuuta 2011

I Put a Spell on You

HALLO!

Pari asiaa tästä blogista. Olemme saaneet palautetta, että lukijoilla on ollut ilmeisen vaikeata kommentoida tänne. Nyt asia pitäisi olla korjattu, joten ruusuja ja risuja otetaan ilomielin vastaan!
Toinen asia on se, että olisiko teillä mitään juttutoiveita? Esimerkiksi, jotain vaatetuksen huoltoon tai käytännöllisyyteen? Itse mietin tekeväni syksyllä juttua vaatteiden lämpötasapainosta, esimerkiksi minkälaisiin vaatteisiin ja materiaaleihin kannattaa pukeutua paukkupakkasilla. Kiinnostaako????
Entäs trendiennusteistä? Olisiko niihin kiinnostusta?

Toppi  H&M, alustoppi ja hame GT, kengät Bullboxer, laukku Bianco, korut Pieces  

Sitten siirrynkin itseeni (eli lempiaiheeseeni hahah). Tässä lauantain työasu. Kotona, ennen töihin lähtöä, sain kuulla näyttäväni noita-akalle. Minulla itsellänikin oli vähän sellainen tunne. Teki mieli heti langettaa kirous kotiväelle rumista sanoita. Kannoin kuitenkin kilistimeni ja kolttuni kunnialla töihin ja suoriuduin päivästäni loistavasti. Sain myös kuulla työkavereiltani ja jopa yhdeltä asiakkaalta kehuja kivoista vaatteista.



"Kerro minne sä oot laittanut mun luudan!?!"

Töiden jälkeen kävimme vielä moikkaamassa Alppipuiston kansanjuhlissa hengailevaa Niaa. Jouduin kuitenkin ensin vaihtamaan vaatteeni, koska kotiväki sai, kuin saikin aiheutettua pienen vaatekriisin. Riisuin siis upean noita-asuni ja valitsin tavallisen tylsät farkut ja valkoisen topin.





2 kommenttia:

diamond girl kirjoitti...

Aivan todella ihana asu! Tosi hyvin sopii sulle maxihame :)

diamondgirl-janika.blogspot.com

Anonyymi kirjoitti...

Thanx! Taidan uskaltaa siis käyttää tuota asukokonaisuutta uudestaan:)