keskiviikko 24. elokuuta 2011

Hellou Hellou!

Sain juuri iskettyä huollosta tulleen tietokoneen seinään ja pidän täällä nyt kaikkia sormia ja varpaita ristissä, että se suostuu hieman pidempään yhteistyöhön, kuin viime kerralla. Pahoittelut siis hiljaiselosta ja kiitoksia Riitalle paikkailusta :)


Noh, mistähän tässä sitten kirjoittelisi..? Miljoonasti kaikkea asiaa kerennyt taas tulla ja mennä tässä viikkojen aikana. Koneen kätköistä löytyi myös muutamia asukuvia, eli kuvituksena hieman turhan kesäistä vaatetusta tämän hetkisiin keleihin..


Aloitetaanpas vaikka hehkuttamalla sitä, että minulla on nyt KESÄLOMA! Wuhuu! Tämän viikon saa siis tässä makailla sohvalla tekemättä mitään, ennen kuin koulu taas jatkuu ensi viikolla. Miten ihmeessä voin saada itseni ylös niin aikaisin, että olen koulussa 8:00 maanantaina..? Noh, murehditaan sitä sitten ensiviikolla. Tällä viikolla en suostu stressaamaan yhtään mistään :)


Käytin kesällä ihan vain muutaman kerran (eli aikalailla miljoona kertaa) näitä shortseja mitkä on kuvissa. Nyt kun ilmat ovat taas viilentyneet, oikein ärsyttää vetää superkireitä farkkuja jalkaan. Siksi päätinkin kasvattaa housu varastoa muutamilla chinoilla. On vain niiiiiiiin ihanaa, kun vaatteet eivät purista :D

Toisaalta olen kyllä ihan innoissani siitä, että syksy alkaa, koska pidän kyllä syyspukeutumisesta paljon enemmän kuin kesäpukeutumisesta. Toisaalta sitten taas tässä ehti juuri oppia käyttämään kesävaatteita, eli hieman harjoitusta taas vaaditaan pitkähihaisen päälle pukemiseen.. Mutta mutta, eiköhän tämä tästä.. Eipä tämä pukeutuminen ihan mitään ydinfysiikkaa taida olla :)
 
Toppi: Lindex
Shortsit: Pull&Bear
Kengät: Bianco
Korut: JC



Juuh.. Eiköhän tässä ollut pehmeälasku taas kirjoittelemiseen.. Katsotaan josko ensi kerralla olisi jopa jotain asiaakin..? ..tuskinpa.. :D

1 kommentti:

diamond girl kirjoitti...

ompas kiva tuo toppi :)

diamondgirl-janika.blogspot.com