tiistai 4. lokakuuta 2011

Midi

Kävin tässä yhtenä päivänä pyörähtämässä Jumbossa. Olin menossa ruokakauppaan ja hakemaan myös vähän täytettä levyhyllyyn. Koska nyt kauppakeskuksessa oltiin, niin pakkohan sitä on vaatekaupoillakin vähän pyörähtää. Löysin ihanan hameen Lindex:iltä (olin itseasiassa bongannut tämän jo heidän nettisivuiltaankin) ja pakkohan se oli sitten kassan kautta liikkeestä poistua..


Kyseessä on siis korkeavyötäröinen, midi-mittainen hame. Materiaali on sellaista aika karheapintaista polyesteri-sifonkia (nyt tuli hirveä epävarmuus materiaalin kuvauksestani, pitäisi varmaan vähän päivittää materiaaliopintoja..?), hieman läpikuultava, mutta vuorin ansiosta ei missään nimessä läpinäkyvä.


Mietin ostaessani jonkin hetken, että osaanko käyttää hametta vai jääkö se vain vaatekaappin nurkkaan, mutta olen kyllä pitänyt sitä jo useammankin kerran. Ja eiköhän se päälle mene vielä jatkossakin.. Siitä tulee kyllä ehkä vähän goottifiilikset, ainakin kun nuo alla olevat kuvat on molemmat napattu puistossa, ihan Notre Dame:n takana :)

Ei kommentteja: