tiistai 18. lokakuuta 2011

Viikonloppu

Noniin, nyt on taas viikonlopusta selvitty ja muutaman kirjoittelemattaman päivän jälkeen voisi taas julkaista vähän tekstiä :)

Minulla oli ihan mielettömän kiva viikonloppu, joka piti sisällään todella hyvän keikan (kirjoittelen tästä varmaan myöhemmin enemmän), työpäivän (ei nyt ehkä niin mahtavaa, mutta ihan OK), pienimuotoiset illanistujaiset työkavereiden kanssa (superkivaa, mutta myös haikeaa, koska ne olivat yhden ihanan työkaverin läksiäiset samalla) ja liikaa kitaroinnin harjoittelua sunnuntaina, josta palkintona über kipeä käsi (ei siis ehkä niin mahtavaa)




Eli perjantaina oli ohjelmana tosiaan keikan katsominen Bar Loosessa, jonne raahasin (kiristin, uhkailin ja lahjoin) kaverin mukaan. Oli ihan todella hyvä keikka ja kaiken kaikkiaan loistava ilta. Kiitos vain seuralaiselle ja bändille :) Tähän väliin myös Note-to-self about miljoonatta kertaa siitä, että täytyy käydä katsastamassa bändejä livenä paljon useammin!

Lauantaina sitte lähdettiin sekalaisella duuniporukalla istumaan iltaa yhden työkaverin kotiin ruuan ja juoman ääreen. Oli kyllä todella kiva ilta vain syödä, juoda ja jutella, muutama tanssahtelikin ja illan ohjelmaan kuului myös luisteluopetusta :D Keksittiin miljoona syytä mille kilisteltiin, mutta yksi syistä illan järjestämiseen oli erään työkaverin läksiäiset. Tuli aika haikeakin olo, koska sen lisäksi että ei nähdä enää töissä, niin kaveri muutti myös toiselle paikkakunnalle. Noh, eiköhän me vielä törmäillä :)

Sunnuntai meni sitten (suurista ahkeruussuunnitelmista huolimatta) erittäin laiskasti. Oli jotenkin todella saamaton olo, eikä tullut sitten kulutettua aikaa oikein mihinkään muuhun, kuin sohvalla makoiluun, tietokoneella roikkumiseen ja kitaran rämpyttämiseen. Onnistuin siis tosiaan ilmeisesti harjoittelemaan vähän liikaa ja kipeytin vasemman käteni todella pahasti, en meinannut saada edes unta illalla, kun sitä särki niin paljon. Onneksi se oli sitten maanantai aamuna jo ihan normaali..

Jahas, kaipa sitä täytyy taas siirtyä tekemään jotain oikeita hommia (koulujuttuja, maybe?), tässä tekstissä tosiaan "kuvituksena" ihana biisi, josta tulee se ihana työkaveri aina mieleen :)

Ei kommentteja: