perjantai 28. lokakuuta 2011

Thunderbaum

Olin tosiaan silloin yksi perjantai Bar Loosessa katsomassa Thunderbaum:ia. Olen nyt nähnyt bändin kahdesti livenä, ensimmäisen kerran kesällä Alppipuiston Kansanjuhla-tapahtumassa, jossa rakastuin varsinkin yhteen biisiin ja oli aivan pakko nähdä bändi uudestaan :) Sain lahjottua kaverin seuraksi jallukolalla (miehiä on kyllä niin helppo käsitellä), mutta kyllä se taisi keikasta ihan tykätäkin :)

Thunderbaum on siis Vaasassa perustettu rockia (musiikkitietämykseni on juuri niin rajallista, etten osaa avata tätä yhtään enempää) soittava bändi, joka on juuri saanut äänitettyä ensimmäisen pitkäsoittonsa. Nyt täytyy sitten vain odotella sitä levyn julkaisemista, että pääsee kuuntelemaan sitä lempparibiisiä (nimi taisi olla vaatimattomasti Best Song..?) ja niitä muita ihan kotonakin. Tykkään tuon minun lempparini lisäksi ainakin Night of the Lizards-biisistä todella paljon. Löysin myös netistä semiakustisen version Gentlewoman-biisistä, joka on aivan ihana! Se on vain se, kun ei itse harrasta musiikkia, niin sitä huomaa, kuinka useimmat hyvät biisit vaativat useamman kuuntelu kerran ennenkuin niiden ymmärtää oikeasti olevan hyviä. Eli kun pääsisi kodin rauhassa tutustumaan biiseihin lisää, niin sieltä varmasti löytyisi muitakin tosi hyviä :) Vaikka bändin musiikki ei ihan suoraan omaan musamakuun menekään (niin siis, että sitä tulisi kotona 24/7 kuunneltua), niin livenä Thunderbaum on siis aivan mahtava! Suosittelen ehdottomasti käymään katsomassa, jos tulee vastaan :)

Kaivelin YouTube:sta jotain musiikkinäytettä tähän, mutta en sitten oikein kunnollista löytänyt kuin tämän videon, joka ei siis todellakaan anna oikeaa kuva bändin musiikista, vaikka onkin ihana :) Thunderbaumin MySpace-sivulta ainakin löytyy muutama biisi, muunmuassa se Night of the Lizards..




Ja siis näin visuaalisena ihmisenä täytyy sanoa, että olen ihan rakastunut bändin logoon! Olen tässä harkinnut bändipaidan ostamistakin, koska se on vaan niin hieno :)

Ei kommentteja: