lauantai 22. lokakuuta 2011

popcorn

Onpas rentouttavaa viettää rauhallista viikonloppua kotona :)

Perjantai-iltaa ei monen tunnin verran jäänyt, kun pääsi töistä kotiin, kun lauantaina olikin sitten aamuvuoro. Eli perjantaina en tehnyt yhtään mitään. Nautiskelin vain. Se on jännä miten välillä on aivan maailman parasta vain olla itsekseen kotona tekemättä yhtään mitään.


Lauantai ei sitten sekään hirvittävän paljon jännemmillä käänteillä edennyt. Olin tosiaan aamuvuorossa töissä ja kotona jo kolmen aikoihin. Hieman harmittaa se, että lauantaina oli yhden työkaverin viimeinen päivä, emmekä olleet vuorossa, kuin vajaan tunnin yhtäaikaa. Se on jotenkin aina yhtä haikeaa, kun työkaveri lopettaa, vaikka luulisi siihen jo tottuvan pikkuhiljaa, kun tuo kaupanala ei yleisesti ottaen ihan sellainen ole missä elinikäistä uraa rakennetaan. Tai no.. Itsellähän on vierähtänyt jo yli 8,5 vuotta, muutamassa firmassa tosin.. Mutta eipä se toisaalta niin pitkältäkään tunnu, koska viihdyn kyllä todella hyvin..

Niin, se lauantain loppupäivä.. Eli tulin siis kotiin, tein muutaman koulutehtävän ja notkuin koneella. Illalla nappasin sitten DVD:n hyllystä, tein vähän popcornia ja nautin rakkautta ja anarkiaa. Ostelen silloin tällöin elokuvia alennus-laarista, mutta jostain syystä kovin harvoin tulee niitä katseltua. Ehkä siinä on se kun on yksikseen.. Vaikka ei siinä mitään järkeä kyllä ole kun näin miettii.. Eikös se olisi loogisempaa juuri yksinään tappaa sitä aikaa esimerkiksi elokuvan katsomisen merkeissä..?



Jahas.. Kello alkaakin näemmä lähennellä jo yhtätoista, eli kaipa sitä voi sitten jo pikkuhiljaa suunnata untenmaille. Jännittää vähän millaisia unia sitä sitten ensiyönä tarjoillaan.. Viime yönä näin muunmuassa unta jääkarhun pennusta, jonka löysimme kaverin kanssa ja sitten vapautimme jonnekin Perttulan metsiin. Eli varuillaan siellä Nurmijärvellä, kun liikutte metsäalueilla :)

Ei kommentteja: