keskiviikko 23. helmikuuta 2011

..and she's buying a stairway to heaven..

toppi: H&M
neule: H&M
farkut: Crocker
laukku: Mango
kengät: DinSko
korut: JC ja Pull&Bear
Tänään oli shoppailupäivä. Vaatteita lähdin katselemaan, mutta niitä ei sitten tarttunut mukaan yhtäkään. Parit kengät ja laukku sitten juu..

Tein sellaisen huomion, että ostoksille ei kannata lähteä nilkkapituisissa farkuissa, jos meinaa rakastua muutamaan pariin nilkkureita. Oli jotenkin erittäin ärsyttävää sovitella kenkiä väärän mallisten housujen kanssa. Toinen mikä kenkiä ostettaessa on myös aina yhtä ärsyttävää, on koon valinta. Nahkakenkä venyy aina, mutta kuinka paljon? En jotenkin vieläkään osaa olla täysin varma olenko valinnut oikean koon, kenkien suhteen kun ei myyjäkään voi sitä päällepäin nähdä. Hieman siis toisien kenkien kohdalla mietityttää, tuliko kuitenkin ostettua liian isot. No, sovitan niitä uudelleen huomenna ja jos tuntuu isolta niin käyn sitten vaihtamassa :) Se mikä toisissa kengissä mietityttää on tuo koron korkeus. Siis eihän 8cm sinänsä mikään kovin korkea ole, aika normaali oikeastaan, mutta kun minulla on ilman kenkiä mittaa se 177cm niin kengät jalassa se tekee 185cm. Nykyään olen muuten ihan sinut pituuteni kanssa, mutta korkojen kanssa aina vähän mietityttää, ainakin jos on liikkeellä huomattavasti lyhyempien ihmisten kanssa. Ja onhan se vähän ehkä outoa olla montaa miestä pidempi..? No, ne uudet kengät on niin ihanat, että ei haittaa vaikka olisin 2m ne jalassa :)

Kengissä olen jo pitkään ostanut lähes ainoastaan aitoa nahkaa, mutta jostain syystä laukuissa hinta on aina tuntunut liian korkealta. Ostin itselleni joululahjaksi (tottakai itselle täytyy ostaa joululahjoja) viime jouluna ison mustan laukun ja nyt kun olen sitä käyttänyt en halua enää muovisia laukkuja. Kyllähän nahkainen laukku on pitkäikäisempi kuin edulliset tekonahkaiset ja kun kyseessä on sellainen laukku mitä on tarkoitus useamminkin käyttää ei kestävyys ole pahitteeksi. Ja kyllähän aito pehmeä nahka hakkaa tunnussa tekonahkaiset mennen tullen :)

kengät: Bianco

Eli tänään on sitten taas tuhlattu ihan tarpeeksi vähäksi aikaa, varsinkin kun Riitta sai hommattua meille ne Sonisphere-liput. Mutta niinkuin Riitta sanoi, näitä voi ajatella sijoituksina tulevaisuuteen. Logiikka saattaa hieman ontua mutta ei se haittaa, tärkeintä että on joku selitys tuhlailulle :)

kengät: DinSko
laukku: Pieces


Ei kommentteja: