maanantai 28. helmikuuta 2011

Kengät & laukku x3



Onneksi pääsin takaisin Helsinkiin kaikkien laukkujeni kanssa. Tulomatkalla kylläkin vähän jännitti, räjähtääkö ylitäysi laukkuni, mutta onneksi ei. Vaikka minulla ei ollut juurikaan tavaraa mukana, niitä kirpparikamoja sattui vaan kerääntymään niin paljon.



Kengät Bianco, laukku ja legginsin Gina tricot, takki JC, pipo pieces 

Viikonlopulta onkin muutama, kuva kun yhdistän lempilaukkuni ja kenkäni kolmeen eri asuun. Villakangastakista olin todella yllättynyt, että se sopi vaatteisiini. Yleensä en yhdistele kylmiä ja lämpimiä värejä, mutta vihreän kaulahuivin kanssa, kokonaisuus vaan yllätyksekseni toimi. Lisäksi asusteeni sopivat hyvin myös kirpparilta ostamani mekon kanssa, vaikka välillä tulikin vähän paha kotiopettaja olo. 





Mekko kirpparilta



























Yhdistin lauantaina kenkäni ja laukkuni perus mustiin "retkuihin". Eli legginseihin ja väljään toppiin. Toimii aina, kun ei jaksa ajatella mitä laittaisi päälle. Näissä vaatteissa on vaan harmi, että  yleensä niiden käyttöikä on niin lyhyt. Vaatteet kuluvat nopeasti ja usein ne eivät pääse edes kirpparille myyntiin, kun ovat niin nukkaisia ja kuluneita. Huolestuttavaa, miten vaatteiden laatu huononee vuosi vuodelta, ja kulutus vaan kasvaa. Ajatella, että en voi esitella omia vaatteitani miniäkokelaalleni, kuten poikaystäväni äiti teki viikonloppuna. Voin tyyliin kertoa vain, että: "katsoppas tätä tiskirättiä. Se oli joskus mun bilelegginsit. Eli kalsarit, joita pidettiin, kuin housuja".


Legginsit ja paidat Gina tricot. Korut pieces.

Olipa ihanaa viettää aikaa vanhojen ystävien kanssa. Tutustuin myös viikonloppuna klipseillä laitettaviin otsahiuksiin, joita jouduin parturoimaan lyhemmäksi. Tämä tapahtui niin, että kaverini kiinnitti irto-otsiksen päähänsä ja mä sitten leikkasin, kuin mitä tahansa tukkaa. Kannattaa muuten tarkastaa, ettei omia hiuksia jää väliin. Kaverilleni tuli nyt toispuoleiset otsishaivenet (sori ).

Tukasta tuli muuten mieleen, että olen täysin kyllästynyt omaan tukkaani. Halusin viime keväänä liukuvärjätyn tukan, jossa tyvi oli tummempi ja latvat, aivan kuin auringon polttamat. Lisäksi halusin kasvattaa pitkän tukan. Tukka oli todella ihana kesällä, kun olin vielä ruskettunut. Nyt se näyttää vaalean ihoni kanssa todella huonokuntoiselta ja palaneelta. Mutta inhoan muutoksia tukkani suhteen. Olen vuoden ajan ollut nyt se rasittava asiakas, joka haluaa värjätä vain tyven, kieltää leikkaamisen ja toivoo salaa, että näyttäisi erilaiselta. Kampaajanhan tehtävä olisi lukea ajatukseni, että oikeasti haluan näyttää Megan Foxilta. No siihen ei pelkkä tukka auta.

Soitin siis luottokampaajalleni Jonnalle ja varasin ajan. Sanoin, että haluan nyt jotain muutosta ja äkkiä. Jonna myös lupasi  kertoa kevään, kesän hiusmuodista . Täytyy yrittää pakottaa Nia mukaan ottamaan muutama kuva, tyyliin ENNEN: Ritu, JÄLKEEN: Megan Fox.

2 kommenttia:

Nia kirjoitti...

Nia ilmoittautuu mukaan! Ehtona vain että tukkaan tulee sitten kans muutosta ja että se ei aiheuta täydellistä tukkakateutta :)

Anonyymi kirjoitti...

Osittaisen otsiksen lauantaina saanut asiakas kiittää! Tulipahan kerrankin kokeiltua jotain ihan erilaista! Ja hei, nää on just näitä, mille voidaan sit vanhana nauraa! :D