perjantai 18. helmikuuta 2011

Welcome to the blog..

-Kaikki alkoi koulusta, ja kurssista, jossa hampaat kiristellen istuskelimme. Tästä tylsyyden koitoksesta kuitenkin syntyi idea. Yksi tekstiviesti : Sä, mä, metallimusa, vaatteet ja blogi.-


Eli nyt muutaman viikon intoilun, suunnittelun, palaveeraamisen ja säätämisen jälkeen blogi on luotu! Vielä on toki aika paljon ulkoasun ja sisällön viilaamista, sekä ihan kaiken näköistä opettelua edessä, mutta eiköhän tässä jotain saada aikaiseksi..? Intoa taitaa löytyä molemmilta ainakin enemmän kuin tarpeeksi :). Ja toi "molemmat" pitää siis sisällään kaksi vestonomi-opiskelijaa (lisää esittelyä molemmista tulossa myöhemmin), joita yhdistää vaatteiden lisäksi mahtava musiikkimaku ;).


Tämä on siis pähkinänkuoressa lifestyle-blogi, joka painottuu vaatteisiin ja metallimusiikkiin, mutta eiköhän tässä tulla sivuamaan muutamaa muutakin aihetta. Aika tulee sitten näyttämään mitä kaikkea blogi pitää sisällään, mutta ideoita on ainakin runsaasti. Ammattitaitoa pitäisi vaatepuolelta löytyä (jos koulusta ja työkokemuksesta on jotain opittu), musiikki puolelta ei ehkä niinkään, mutta josko tässä matkan varrella siitäkin jotain ihan oppisi..?


Vasemmalla on siis Riitta, eli Ritu ja oikeella Nia, eli Nia.

-Nia & Riitta-

1 kommentti:

Nia kirjoitti...

Katos, meiän kaverikin on päässyt mukaan kuvaan..