lauantai 26. helmikuuta 2011

Lady in Black

Paitapusero: Lindex
Farkut: Replay
Laukku: Pieces
Kengät: DinSko
Kulakoru: Pieces
Käsikorut: Pieces, Pull&Bear, Äidiltä varastettu
Sormus: H&M
Ja sitten päivänasua eiliseltä, kun olin viettämässä iltaa yhden kaverin luona. Juotiin kahvia, juoruiltiin ja tulkittiin horoskooppeja. Kaveri on hieman skeptinen noiden horoskooppien suhteen, mutta taisi sekin jotain niistä teksteistä allekirjoittaa. Saa nähdä, josko senkin saisi käännytettyä :) Ja hei, haluan kunnon salaman kameraani! Sisällä saa otettua niin paljon parempia kuvia sellaisen kunnon salaman kanssa. Mitähän ne mahtaa maksaa? Kehtaisikohan pyytää syntymäpäivälahjaksi? Täytyykin tutkia asiaa..

noniin, asuun: Eli päällä on ehdottomasti käytetyimmät farkut ikinä, ne ovat niin ihanat mutta pikkuhiljaa myös niin rikki ja kuluneet. Jostain pitäisi löytää uudet, mutta super skinnyjä mustia farkkuja, jotka sopisi omalle kropalle ei vaan ole tullut nyt vastaan. Ongelmana olematon takamus ja ylipitkät jalat. Päällä oleva paita on uusi löytö. Olin jo jonkin aikaa harkinnut läpikuultavaa väljää paitapuseroa, mutta materiaalit olivat mietityttäneet. En oikein uskalla ostaa silkkiä, koska en luota omiin taitoihini sen hoidossa, pelkään että paita olisi pilalla ensimmäisen viiden minuutin jälkeen tai viimeistään pesun yhteydessä. Polyesteri taas on yllättäen melko usein hyvin epämiellyttävän tuntuista. Tässä paidassa tuo 100% polyesteri-kangas ei itseasiassa ole ollenkaan niin huono kuin yleensä, toki se on hieman sähköinen ja hiostava, mutta ei yhtään niin pahasti kuin muutamassa muussa paidassa, joita olen sovittanut. Lisäksi ehdotonta plussaa paidan mallissa on se että miehusta on kaksinkertaista kangasta, jolloin ei tarvitse painia niin paljon sen kanssa mitä sen alle pukee. Läpikuultavat vaatteet ovat kivoja, mutta en oikein tunne oloani kotoisaksi alusvaatteitani esitellessä, alustoppi taas usein näyttää jotenkin hölmöltä tuontyylisen paidan alla. No, tässä paidassa problem solved :) Kenkiä ja laukkua jumaloin edelleen! Pidin ihan kiitettävästi meteliä kun käsikorut ja kenkien soljet kilisivät liikkuessa.

Erikseen on ehkä vielä pakko hehkuttaa koruja. Aloitin varsinaisesti korujen käytön muutamavuosi sitten kun eräs silloinen työkaverini pakotti minut riisumaan huivin kaulasta kesäkuumalla, se täytyi sitten tietysti korvata jollakin ja aloitin asujen asustamisen koruilla. Nykyään vain harvoin jätän asun koruitta. Pidän hyvin yksinkertaisista vaatteista ja varsinkin värimaailma on usein aika mielikuvitukseton, jolloin koruilla mielestäni saa lisättyä asun mielenkiintoa. Yleensä kaulassa on pitkä ketjuinen kaulakoru ja kädessä suurinpiirtein miljoona käsikorua. Viimeksi tänään minulta kysyttiin, että eivätkö käsikoruni paina aivan hirveasti. Joo, näin saa helposti vahvistettua käsilihaksia, oikea käsi alkaa olemaan jo todella vahva :)

Kun matkustin töihin tänään bongasin muutamalta bussi-pysäkiltä Sonisphere julisteen. Mä niin en malttaisi odottaa kesää! Keikat, aurinko, loma koulusta, kesävaatteet.. Mitäs muuta vielä? No, oikeesti en kyllä ole mikään maailman suurin kesän fanittaja, mutta rupeaa pikkuhiljaa tämä kylmyys ja vaatekerrokset riittämään. Suurimmat ongelmat kesässä ovat nämä: 1. Onnistun alkukesästä aina palamaan ja se tapahtuu aina niin että loppuvuoden on mahdollisimman häiritsevät rusketusrajat. Paras tähän mennessä oli muutama vuosi sitten puolikuu yläselkää koristamassa. 2. Kun ulkona on kuuma en osaa valita mitään päällepantavaa, koska puen mielelläni useampia kerroksia vaatteita. Helteellä kerrospukeutuminen ei välttämättä ole lämpöviihtyvyyden kannalta se miellyttävin vaihtoehto. 3. Kesällä on ötököitä! Vihaan ötököitä! Viime kesänä kodin valtasi lauma pieniä siivekkäitä vihreitä olentoja, joita sitten imuroin kaikilta valkoisilta pinnoilta. Onneksi olen päässyt jo pahimman yli ötökkäkammossani, pelkäsin siis aiemmin kuollakseni perhosia. Pahimpia olivat yöperhoset, mutta myös ihan tavalliset olivat riittävän pelottavia nekin. Listasta huolimatta, olen siis kuitenkin jo ihan valmis lämpeneviin ilmoihin :) Saisi vetästyä tuolta koiraltakin tukan pois..

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

I like!