maanantai 21. helmikuuta 2011

Koirapoika

Pitkähihainenpaita: H&M
Huppari: H&M
Farkut: Crocker
Pipo: Jack & Jones
Kaulahuivi: JC 
Koirien täyteinen sunnuntai takana. Daro pääsi eilen seurustelemaan Justuksen ja Indin kanssa. Ihanan helppoa väsyttää koira viemällä se leikkimään kavereiden kanssa :) Daro oli tosin hieman itsetuhoisella päällä eilen: ensin kolhasi jalkansa, sitten tuli naarmu leukaan ja viimeiseksi täräytti vielä täydellä vauhdilla päin lipputankoa. Koirankoulutuslistalla seuraavana: opeta koira varomaan lipputankoja kun pomppiin innoissaan. Ja olemaan muutenkin varovaisempi, niin ei tarvitse omistajan olla huolesta soikeana kokoajan. Eikö noiden villakoirien pitänyt olla sieltä fiksummasta päästä rotuja? Puuttuukohan Darolta muutama tärkeä geeni, koska kuinka vaikeaa voi olla tarkkailla ympäristöä edes vähän: varoa tielle tulevia esteitä ja ymmärtää että jäinen maa saattaa raapia leuan verille jos juostessa kerää suun täyteen lunta..?

 Päivän ohjelmaan kuului myös remontin seuraamista vierestä (ihanan rentouttavaa istuskella sängyllä kun toinen raataa pensseli kädessä), juoruilua ja horoskooppitulkintaa. Parempaa ei voi olla kuin rauhallinen sunnuntai hyvässä seurassa, kahvimuki kädessä ja koiria ympärillä :)

Jos Riitan asuun tuli inspiraatio koruista niin minun asuun se tuli koirista ja kylmästä. Pyhävaatteet eivät välttämättä ole niitä parhaita mahdollisia koiratreffeille, jos niitä ei halua koristaa kuolalla ja karvoilla. Lisäksi näillä celsius-asteilla mukavuus ja lämpimyys saattavat mennä tyylin edelle, ainakin kun on tarkoitus viettää aikaa ulkoilmassa. Ja eipä tuolla metsänkeskellä sitä asua kukaan pääse arvostelemaankaan (niin täytyy sitten laittaa tänne blogiin, että pääsee), hienot olivat tyylit isännällä ja emännälläkin :)

1 kommentti:

Zaicca kirjoitti...

Remonttivaatteet on yleensä vielä astetta tyylikkäämmät kuin koiravaatteet... ;)