lauantai 19. helmikuuta 2011

Riitta

Olen 28-vuotias (mutta haluaisin olla 22-vuotias) vaatetusalan opiskelija, ja toisinaan parturi-kampaaja. Intohimojani ovat vaatteet, askartelu, taide, urheilu ja metallimusiikista "diggailu". Tykkään myös katsella ja havainnoida ihmisten tyylejä. Pelkään ilkeitä ihmisiä ja vanhenemista.

Puolitoista vuotta sitten tein täyskäännöksen elämässäni, kun aloitin vaatetusalan opinnot, ja yritin jäädä eläkkeelle parturi-kampaajan toimesta. Yritykseksi tosiaan, koska teen näitä töitä vieläkin toisinaan. Työskentelen myös vaatekaupassa.

Metallimusiikki tuli elämääni (noloa kylläkin tunnustaa), kun juuri 19-vuotta täyttäneenä aloin tekemään metallimusiikin siivittämänä esitanssijan hommia. Tämä onkin jo historiaa elämässäni (onneksi!), mutta tätä kautta tutustuin eri bändeihin ja opin tykkäämään tästä musiikkilajista. En siis todellakaan ole mikään metallimusiikin asiantuntija, mutta innokas kuulija ja suuri halu oppia lisää. Ensi kesäksi onkin sitten varattu kolmen päivän lippu Provinssiin. Tuskaan tieni vie myös, mikäli rahani vielä riittävät.

Harrastan piirtämistä ja itsekseen puhumista. Jälkimmäisestä yritän päästä eroon (koska naapurini taitavat jo pitää minua outona). Urheilu on myös suurena osana elämääni. Juoksemisen ja jumppaamisen lisäksi lempipuuhaani ovat pitkät sunnuntailenkit maisemia fiilistellen. Ah ihanaa!


That`s me in a nutshell!


-Riita-

2 kommenttia:

TYYLIDEKKARI kirjoitti...

Miten metallimusiikki voi siivittää esitanssijan hommiin? ;D

Anonyymi kirjoitti...

Sanopa se. Eikös olekin outoa:)