perjantai 25. helmikuuta 2011

Kirppislöytöjä Mikkelistä

Tulin tänään aamujunalla Mikkeliin viettämään muutamia lomapäiviä vanhempieni luokse.
Teimme myös äitini kanssa hyökkäyksen muutamiin kirpputoreihin. Olen huomannut löytäneeni parhaimmat ostokseni aina pienemmiltä paikkakunnilta. Olisikohan syynä se, että hyvät tuotteet viedään pääkaupunkiseudulla käsistä. Tuotteista myös rahastetaan enemmän.

Tänään kohteenani oli reaalikirppis. En ollut hakemassa mitään ihmeellisempää, mutta kuinkas taas ollakaan, raahasin kotiin ison kassillisen tavaraa.
Tässä siis ostokseni. Lisäksi ostin vielä hatun ja toisen huivin, mutta laitan niistä kuvan, vasta kun olen tuunannut ne.



Mekko tiina teinituote, laukusta ei tietoa, keskimmäinen bleizeri finnbird, oikealla jakku ril`s, huivista ei tietoa.

Tykkään erityiseti tuosta oikeanpuoleisesta jakusta. Odotan, että nämä pakkaset loppusivat ja tulisi kevät. Jakkua voi käyttää esimerkiksi risaisten farkkujen ja löysän t-paidan kanssa. Ja hmmm. ehkäpä myös maksihameen kanssa.

Iltapäivällä menin esittelemään löytöjäni poikaystäväni äidille, joka on myöskin innokas kirppariharrastaja. Hän lahjoitti vielä tämän ihanan vintagelaukun. En tiedä uskaltaako tätä aarretta edes käyttää. Taidan laittaa sen lasivitriiniin sisustuselementiksi.


Tässä vielä muutama vinkki kirppareilla koluamiseen, joista on ainakin itselleni ollut hyötyä:
  • Yritän aina etsiä kojuja, joissa on vähän mummomaisia vaatteita. Niistä löytyy parhaimmat helmet.
  • Katson vaatteiden laatua ja merkkiä. Esimerkiksi suomalaisilla merkeillä on yleensä hyvä jälleenmyyntiarvo.
  • Kirppareilla kannattaa koluta säännöllisesti.
  • Kesälomareissuilla kannattaa tutustua eri paikkakuntien kirppareihin. 
  • Tuunaus on tosi hyvä juttu, mutta ainakin itse karsastan sitä, löytäessäni jonkin hyvän vintagetuotteen. En haluan "raiskata" arvokasta tuotetta.
  • Kirpparikaveri on tosi hyvä (itselläni äiti:))! Hyvä kirpparikaveri löytää sinulle ne tuotteet, mitkä itse olisit ohittanut.
  • Jos pähkäilet jotain tuotetta, joka maksaa jotain 1,5e, niin OSTA se! Minua edelleenkin harmittaa toissa kesältä yksi ihana villakangas bleiseri, joka jäi mietiskelyn jälkeen rekkiin.
Huomenna sitten vielä muutama kirpputori ja illalla kaverini luokse syömään!






2 kommenttia:

Nia kirjoitti...

Taisin vähän rakastua. Suosittelen lukitsemaan sen vitriinin mihin toi laukku pääsee näytille, muuten se voi olla mystisesti kadonnut mun seuraavan visiitin jälkeen :)

Anonyymi kirjoitti...

Tiedän siis ketä sitten syyttää;)