torstai 28. heinäkuuta 2011

Sukubileet


Viime lauantai meni sukuloiden. Eräiden sukulaisten mökillä järjestettiin suvun kesäjuhlat, koska kaukana asuvia serkkuja oli näillä suunnilla lomailemassa..


Minulla on siis neljä serkkua Kanadassa. Kaksi serkuista matkusti tänä kesänä pariksi viikoksi Suomeen lastensa kanssa ja siksi lauantaille olikin järjestetty grillibileet. Ohjelmaan kuuluu tietysti ruokailua, uimista ja saunomista (allekirjoittanut jätti tosin molemmat näistä aktiviteeteistä väliin), seurustelua sekä juhannuskokko. Eikai se mitään haittaa, jos juhannusta juhlii vain kuukauden verran myöhässä..?



Sukulaiset siellä hieman naureskelivat asustukselleni, kun muut olivat pukeutuneet mökkeilyyn ja minä pärähdin paikalle (tietysti vähän myöhässä ja kerran eksyttyäni) korkokengissä. Sisko totesi vain, että "Se on se meidän Nia.." ja kummitäti mietti, että kun muut olivat kutsussa tarttuneet siihen grilli-sanaan niin minä olin bongannut sen juhla-sanan :D Noh, kyllä tämä asu toimi aivan mainiosti mökkeillessäkin ja kengilläkin oli ihan hyvä kävellä..

Alustoppi: Gina Tricot
Toppi: H&M
Hame: JC
Kengät: Bianco
Korut: JC, Pull&Bear

Oli kyllä todella kivaa ja koko päivä siellä sitten tulikin vietettyä, vasta kahden aikoihin yöllä oltiin kotona. (Kiitos vain siis vielä Riitalle, kun tuli koiran vahdiksi leikkimään opiskelija-asunto elämää) Tarkoituksena olisi ehtiä tässä vielä pari kertaa nähdä, ennen kuin he suuntaavat taas matkansa kohti kotia. Alkoi kyllä kieltämättä hieman kiinnostamaan ajatus siitä, että lähtisi itse niille suunnille lomailemaan jossain vaiheessa. Raha vain saattaa olla pieni muotoinen issue, kun ei taida pelkät lennotkaan aivan hirvittävän halpoja olla..?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kivat kengät ja kuteet muutenkin. Onkos toi toppi se samainen mikä mulla on punaisena?