torstai 21. heinäkuuta 2011

Ei tätä asukokonaisuutta enää ikinä

Mietin laittaisinko näitä asukuvia tähän blogiin ollenkaan, koska mielestäni näytän niin urpolta, mutta toisaalta ei kaiken tarvitse olla aina niin MAHTAVAA. Minulla oli vaatteista jo lähtiessä huono olo. Näytin mielestäni liian aikuiselta, mutta kaverini kehaisi, että näytän juuri ikäiseltäni. Kiitos vaan kaverilleni! Näytän siis normaalistikin 45-vuotiaalta. Toinen juttu on nuo punaiset housut. En tiedä miksi ikinä hankin ne. Ne ovat seisseet kaapissani jo useamman kuukauden ajan, koska ne eivät ole yhtään tyyliseni. Jostain syystä sitten kuitenkin pakotin itseni laittamaan ne jalkaan.



Edellinenkin blogitekstini oli yhtä valitusta. Anteeksi siitä, mutta minusta tuntuu, että olen kesäisin hyvin tylsä pukeutuja. Aina kun alan kikkailemaan vaatteilla jotain, ne menevät yleensä pieleen. Ja aina kun olen järjestänyt itselleni vaatemokia, on yleensä kamera mukana.
En tiedä mistä kesän tylsä pukeutuminen johtuu, sillä muuten kesä on minulle elinvoimaista aikaa. Ehkäpä masentava syksy ja talvi tuovat tullessaan extrapanostuksen pukeutumiseen, kun muuten ei jaksaisi tehdä mitään. Ja kerrospukeutumisella voi myös tehdä kivoja ratkaisuja.



Mutta jos jostain tykkään kovasti, niin tukastani. Aurinko on kärventänyt ne ihanan väriseksi! Liukuvärjäystä luonnon keinoin. Kampaajani ei luultavasti tule olemaan kovin iloinen tästä, sillä tukkani on todellakin kärventynyt. Pesun jälkeen pääni päällä on pieni harakanpesä, jonka selvittämiseen tarvitaan aikaa, malttia ja todella paljon jätettävää hoitoainetta.
Mutta nyt salille mars. Siellä minulla on päällä ainakin tosi kivat vaatteet. Rakastan toimivia urheiluvaatteita ja yleensä panostankin niiden hankintaan. Täytyykin tehdä niistä postaus:).

Ei kommentteja: