maanantai 25. heinäkuuta 2011

Rakkautta vaaleanpunaisten silmälasien läpi

En oikein keksinyt mitään kirjoitettavaa, joten voi kertoa teille tarinan tosielämästä. Kävimme perjantaina syömässä keskustassa. Kotiin lähtiessä kävelimme rautatieaseman ohi, jossa istuskeli kivipatsaan alla kaksi spurgua naukkailemassa piilopullosta. Spurgujen seuraan liittyi oikea pubiruusu. Tällä naisella oli rasvainen ja takkuinen letti, päällään joskus kauan sitten valkoinen, nykyään rusehtava reikäinen t-paita ja verkkahousut. Lisäksi housujen haaruksissa oli jotakin märkää, en halua tietää mitä. No tämä pubiruusu jutteli tovin spurguille ja lähti sitten menemään. Kun nainen ei ollut enää näköpiirissä, katsahti toinen spurgu totisesti toiseen ja tokaisi ihastuksensekaisella äänellä: "Ei ollut muuten mikään huono!".  Tarina siis spurgujen rakkaudesta ja kuinka maailmaa voi katsoa vaaleanpunaisten (vai sanoisinko viinanhuuruisten) silmälasien läpi.

Toppi Only, farkkushortsit Seppälä, kengät bullboxer, laukku Bianco, korut Pieces. 


Tästä siis pääsemmekin siihen, ettei minulla ole ollut viime aikoina kovinkaan tapahtumarikas elämä. Olen tehnyt lähinnä töitä, lenkkeillyt ja nukkunut. En halua kuitenkaan, että tämä kesä loppuu ikinä. Rakastan herätä valoon, laittaa päälleni vain muutaman vaatekappaleen, käydä juoksemassa kesäntuoksuisessa metsässä, juoda kahvit parvekkeella ja katsella ohikulkevia ihmisiä. Kohta tulee syksy ja vastuu alkaa taas painamaan. Pitäisi ruveta miettimään paluuta kouluun, sopia kuinka paljon tekee töitä, suunnitella Pariisin reissua ja tärkeintä, mitä laittaa päälle syksyllä. Selailinkin yksi päivä Elle collectionsin läpi ja luulenpa, että syksypukeutumiseni tulee olemaan kukkamekkoja, yli polven sukkia ja ihania neuleita. Kuinka yllättävää minulta...



Kylläpäs tässä taas tuli tovi joristua. Eipä minulla siis muuta. Nyt lähden urkkimaan Samu Jussi Kosken Samuji merkin kotisivuja. Olen alkanut tykästymään tämän suunnittelijan klassiseen, mutta välillä hyvinkin tyttömäiseen ja leikittelevään tyyliin. Käykää katsomassa!

2 kommenttia:

Nia kirjoitti...

En mäkään halua, että kesä loppuu :/ Voiskohan sen estää jotenkin?

Anonyymi kirjoitti...

Pitäiskö lopettaa nukkuminen?