sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Nörtteily sunnuntai

Olen tässä taas vietellyt hieman hiljaiseloa, yllättäen taas tietokoneesta johtuen.. Mutta siis, nyt pitäisi olla tilanne korjattu, koska uusi murunen on tullut kotiin :) Tiistaina meni siis lopullisesti hermot vanhan koneen suhteen ja päätin vihdoin luovuttaa. Verkkokauppa.com:iin lähti sitten tilaus (kaverin tekemänä tietysti, kun oma kone ei toimi) ja torstaina kone olikin jo postissa odottelemassa noutamista. Olen siis viettänyt sunnuntaita (miten minulla on näin kiireinen elämä, ettei edes uutta konetta ehdi heti ottaa käyttöön?) laittaen ja ihastellen konetta. Työruokana tietysti pizzaa..


Ensimmäisten asioiden joukossa tällä kertaa varmuuskopioin kaiken ja laitoin koneen tekemään varmuuskopioinnin viikottain. Kyllähän nytkin siis sain ainakin tärkeimmät vanhalta koneelta talteen ja voi olla, että pienen lepohetken jälkeen se vielä heräilee sellaiseksi aikaa, että saan loputkin ulos. Mutta nyt jos tämä päättää kaatua, niin on sitten ainakin varmuuskopiointi ajantasalla..

Miljoona ohjelmaa ja tiedostoa siis vielä puuttuu, kun ei vain ole kaikkea vielä ehtinyt, eikä jaksanut. Voi myös olla, että pieni apu ei olisi myöskään pahitteeksi. Pääasia kuitenkin, että kone nyt toimii ja mikä vielä tärkeämpää, on nätti :)


Ajattelin, että jos tuo vanha romu tuosta vielä heräilisi jonkinlaiseen kuntoon, niin voisin käydä ostamassa HTMI-piuhan ja toisen nettipiuhan, että saisin sen televisioon kiinni. Sitten voisikin datailla mielen mukaan joko tietokonepöydän ääressä tai sohvalla köllötellen. Koska kyllähän jokaisella itseään kunnioittavalla ihmisellä pitää vähintään kaksi tietokonetta kotona olla..

Ei kommentteja: