perjantai 8. heinäkuuta 2011

Long time no write..

Ja hellou hellou pitkästä aikaa.. Tietokone päätti tuossa tosiaan pitää melkein kolmen viikon kesäloman, eli on tullut tässä itsekin sitten vieroitettua netistä (onneksi puhelimella sentään pääsi facebookia väijymään ja horoskooppeja lukemaan). Ompahan ainakin tuhansiasatoja jutun aiheita kirjoiteltavana, kun tänne taas pääsee.. Kovin outoa vain kirjoittaa pitkästä aikaa.. No, eiköhän tähän taas nopeasti totu..?


Ensimmäisenä tilityksenä tämä tietokone: Siinä juuri ennen provinssia kone päätti kaatua, enkä sen jälkeen saanut sitä kuin kerran pysymään minuttia pidempään päällä. Sain puolentoista viikon jälkeen soitettua yhdelle kaverille, josko tulisi katsomaan mikä oikein on vialla. Kaveri lupasi tulla, juu, mutta ehkä parin viikon päästä, kun yllättäen ajoitus osui juuri kesälomille.. No, muutaman päivän päästä sain sitten soitettua toisen kaverin hätiin.

Minulla oli sama ongelma koneen kanssa viime syksynä ja silloin ku tämä samainen kaveri tuli konetta ehjäämään niin se tietysti toimi kuin unelma. Mietin tuossa sitten mielessäni, että sama käy varmasti myös tällä kertaa.. Ja yllätys yllätys: koneesta ei tietenkään löytynyt mitään vikaa. Alan jo pikkuhiljaa epäilemään, että tällä koneella on vain jotain henkilökohtaista minua vastaan.. No, täytyy nyt olla kiltisti tälle, koska voi olla, että keksin rahoilleni muutakin käyttöä kuin uuteen koneeseen sijoittamisen..?


Hypätäänkös sitten vaateasioihin (anteeksi nyt tämä aiheista pomppiminen, on vain ollut vähän ikävä tätä kirjoittelemista näemmä)..? Tämä paita on muuten aivan paras hankinta vähään aikaan. Tykkään vaatteista, joita voi käyttää monella eri tavalla, koska olen suhteellisen hysteerinen siitä, etten laittaisi samaa asua kahdesti. Tätä paitaa olen pitänyt nyt nopean laskutoimituksen mukaan jo ainakin kolmella eri tavalla, muutama mahdollisuus on vielä mielessä..



Jaa.. Mitähän sitä sitten tarinoisi.. Hmmm.. Päässä lyö nyt kyllä niin tyhjää, etten taida paljon enempää enään tällä kertaa kirjoitella, päivittelen vanhoja kuulumisia sitten paremmalla ajalla. Pääsette lukemaan sitten minun teksteinäni samoista jutuista kuin mistä Riittakin on jo kirjoitellut. Sori vaan.. :)

Paita: Lindex
Farkut: Tiger of Sweden
Kengät: Bianco
Korut: JC, Pull&Bear


Ei kommentteja: