keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Demon Of the Fall

Eilen oli ihan hassu päivä. Vaikka olin nukkunut Provinssissa todella huonosti, (kiitos vaan naapurin öisille parisuderiidoille), heräsin pirteänä kahdeksalta ja kävin aamupäivällä lenkillä. Sitten mietin kuumeisesti poikakaverilleni syntymäpäivälahjaa ja keksin aivan loistavan idean! Kokosin hänelle pienen ensiapupaketin tulevaa Euroopan matkaa varten. Kävin ostamassa rakkolaastareita, särkylääkettä, maitohappobakteereja, käsidesiä, nessuja ja ensiaputarvikkeita. Laitoin ne pieneen pussukkaan ja lisäsin sinne vielä lapun, jossa oli tärkeitä puhelinnumeroja. Nyt pääsevät pojat sitten turvallisesti matkaan...ja ilman minua...en oo yhtään kade.




Näillä vaatteilla siis mentiin eilen. Tämä on ehkä ominta pukeutumista: casual & girly. Asuvalintani ei jälleen kerran kylläkään ollut mikään paras mahdollinen tuulista keliä ajatellen. Sain jälleen kerran pidellä ulkotiloissa helmasta kiinni. Onneksi Nia oli antanut minulle äidillisen neuvon, että kannattaisi käyttää alla tummia alusvaatteita, jotka eivät pastaisi niin paljon tuulen hulmutessa, kuin ne kukkaunelmapöksyt.




Kärsin ruokakauteudesta

Illalla sitten kävimme juhlistamassa syntymäpäiviä syömässä ensin tuhdit annokset pastaa ja siitä On the Rocks:iin katsomaan Opethin coverbändiä Demon Of the Fall:ia. Musiikki kuulosti tälläisen amatöörin korvaan yllättävän hyvälle. Solisteja oli kaksi, joista toinen hoiti "örinän" ja toinen rauhallisemmat osuudet. Keikalla oli niin vähän jengiä, että se tuntui paljon pritaavimmalta, kuin bändi olisi soittanut minulle.




Huomenna sitten Mikkeliin juhannuksen viettoon. Tarkoituksena olisi heittää talviturkki ja tehdä todella hyvää ruokaa.

HYVÄÄ JUHANNUSTA KAIKILLE!



Ei kommentteja: