lauantai 4. kesäkuuta 2011

Ovi on auki, tervetuloa..

Kiittelin elävää kotivakuutustani tuossa yksi päivä.. Tulin siis töistä ja huomasin oveni olevan parikymmentä senttiä raollaan. Lukko oli mennyt jotenkin rikki, oven kieleke ei tullut ulos, eli ovi ei mennyt kiinni. Onneksi kotona on tuo Daro. Lukkoa korjaamaan tullut mieskin totesi siinä vain (kun Daro haukkui serenaadiaan välioven takana), että eipä asuntoon varmasti olisi kukaan kyllä uskaltanut mennä. Onneksi. Olisi voinut olla asunto aikas tyhjänä, jos ovi on ollut koko päivän raollaan.. No, ovi on onneksi nyt korjattu, niin näin ei pitäisi sitten enää päästä käymään :)


Minun pitäisi kehitelläni itselleni jokin sopivasti aikaa vievä harrastus. Nyt kun työt ovat taas alkaneet, niin aamupäiviksi pitäisi keksiä jotakin jollain tapaa järkevää tekemistä. Teen siis lähinnä iltavuoroa ja olisi ihan hyvä käyttää aamuun jäävät tunnit jollakin tapaa hyödyksi. En vain yhtään tiedä mihin haluaisin ne käyttää..?

Ja siis tähän on turha ehdottaa vaikkapa siivoomista. Käytin pyhäpäivän rattoisasti siivoamisen merkeissä, minulla oli niiiiiiin kuuma, enkä olisi millään meinannut jaksaa hoitaa hommaa loppuun. Mutta ei auttanut, ei kai lattioiden pesemistä voinut yhtä huonetta vajaaksi jättää..? Se on kyllä niin ärsyttävää hommaa. Mutta, itsepähän päätin suursiivouksen tehdä.. Nyt täytyisi sitten ottaa tästä siivotusta kodista kaikki irti, eli tervetuloa vain kaikki kyläilemään :)


Kriiseily kesävaatteista muuten jatkuu edelleen.. Tarvitsisin ehdottomasti jonkin vähän väljemmän mustan topin ja miljoona muutakin yläosaa myös. Olen nyt jo monena päivänä kironnut vaatevarastoa ja joutunut tyytymään johonkin asuun, joka ei aivan täysillä innosta. Se on muuten aika mielenkiintoista miten viimekesän kestosuosikkivaatteet eivät yhtään enään innosta nyt, vaikka kyse ei edes ole mistään supertrendituotteista.. No, onneksi niitä tuli käytettyä niin paljon viime kesänä, että ovat varmasti jo maksaneet itsensä takaisin :)


Yritän tässä seuraavassa kuvassa esitellä uutta kynsilakkaa. Eli ostin siis tuollaista korallisen oranssia väriä. Tunnen oloni kyllä edelleen kotoisammaksi tummemmissa tai neutraalimmissa väreissä, mutta kyllä tämäkin on aika hauska. Väri on aika voimakas, mutta ei kuitenkaan mikään liian räikeä. Ostin samaa lakkaa myös mintun vihreänä, katsotaan koskas sitä sitten uskaltaisi laittaa.. Kynsilakat ovat siis ostettu JCstä ja täytyy sanoa, että olen kyllä positiivisesti yllättynyt kuinka hyvää lakka on. Kynnet on nyt tätä kirjoittaessa kolmatta päivää lakattuina ja väri on pysynyt todella hyvin. Sanoisin, että on kyllä aikas hyvä hinta-laatu-suhde, kun 8ml pullo taisi maksaa sen 3,90€..?


Bongasin tuossa muuten yksi päivä töissä asiakkaan asusta jutun, mitä päätin nyt varioida tässä asussa. Pidempi paita oli siis pujotettu vyölenkin läpi (ja juu, ei siis koko paita). Päätin itse kokeilla samaa, ja "solmin" paidan vyölenkkiin. Piristi heti kummasti. Aiemmin olen siis tehnyt vain solmun paitaan, mutta tämä olikin nyt kivempi. Otan tietoisesti suhteellisen vähän vaikutteita muiden pukeutumisesta, mutta täytynee varmaan vähän skarpata tässä asiassa ja alkaa katselemaan ihmisten asuja hieman tarkemmin..

T-paita: JC
Farkut: Crocker
Kengät: Bianco
Korut: JC, H&M

Ei kommentteja: