lauantai 18. kesäkuuta 2011

Rakkaus


Hieman muistoja viime kesältä kauniista parista ja ihanasta päivästä.

Ystäväni Jenni kysyi viime kesänä, haluaisinko valmistaa hänelle hääpuvun. En ollut koskaan valmistanut mitään vaikeampaa tuotetta (jos ei lasketa vanhojentanssipukuani, jota ompelin hiki hatussa edellisenä yönä), ja olen aina halunnut kokeilla jonkin suuremman tuotteen tekemistä. Ajattelin siis aloittaa helpolla ja valmistaa jotain hyvälle ystävälleni hänen elämänsä tärkeimpää päivää varten. Ei siis mitään paineita... Suunnittelin ja valmistin puvun morsiamen toiveiden pohjalta.


Kuva Antti Nissinen

Vaikka urakka oli todella suuri, onneksi morsian oli tyytyväinen puvun lopputulokseen ja he saivat toisensa kauniina kesäpäivänä. Istuvassa, hieman korsettimaista yläosaa tukee luut. Päälimmäisen kankaan laskokset kiertävät vartaloa, antaen hieman epäsymmetrista vaikutelmaa. Lisäksi morsiamella oli toiveena pieni laahus, jonka toteutin hyvin lyhyenä, "tanssittavana" versiona.


Ompelin toiselle kyljelle ja taakse helmiä, joita keksimme käyttää myös hääkampauksessa.


Kuva Antti Nissinen


Että sellainen projekti. Onneksi melkein kaikki kaverini ovat menneet naimisiin, ettei tarvitse pelätä uusia tilauksia. Paitsi mun omat häät sitten joskus vuonna xxxx...hmmm... No Niahan voi tietysti tehdä ja suunnitella sen!!!!Toiveenani on monikerroksinen kermakakku-unelma, sekoitettunan hieman prinsessa Dianan ja Johanna Tukiaisen hääpukuja. Nian kantsiikin ruveta heti tekemään luonnoksia, sillä luulen että tästä tulee piiiittkääää projekti...:D!


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivan näköinen puku. Pidin erityisesti niistä helmistä. Sipu

Anonyymi kirjoitti...

Mukava kuulla! Helmet olivat morsiamen toive ja toimivatkin mainiosti.