perjantai 3. kesäkuuta 2011

Kahvit syliin ja kesälomalle

Tänään vaihtui Helsingin maisemat Mikkeliin. Lähdimme viettämään kesälomani alkua mökkeilyn, grillaamisen ja kunnon juoksulenkkien parissa.
Ajomatka meni varsin rattoisasti. Kohokohtana oli take away kahvin kannen hajoaminen, ja kahvin roiskuminen päälleni kesken ajon. Onnistuin jotenkin suojelemaan istuimen verhoilua, joten se kahvi oli tosiaan vain minun päälläni. Sitten ajoinkin loppumatkan märillä housuilla ja paidalla. Mutta kesä kuivattaa ja mielikin oli varsin pirteä, vaikka olin juuri kaivannut mut lemppari kesäfarkut kaapista. Kuvissa siis juuri vaihdetut kuivat ja puhtaat vaatteet.



Rakastan kiharoitani. Teen ne kartion muotoisella piipparilla. Jäljestä tulee minusta todella kiva, kihartaminen on nopeaa ja tukka kestää tuollaisena useamman päivän (eilen tehdyt käkkärät ja välissä käyty lenkillä).



Huomenna sitten taitaakin olla perinteinen kirpputorikierros. Olisi kiva löytää jotain värikästä ja ehkä myös farkut, joista voisi tehdä shortsit. Haluaisin myös käydä katsastamassa Kenkäveron, löytyisikö sieltä jotain kivaa. Ehkäpä siitä lisää myöhemmin.



Tässä vielä otos toissa kesänä maalaamastani taulusta. Kuva ei kerro oikeita mittasuhteita, mutta se on noin 160x220 cm. Taulu koristaa nykyään erään kesäasunnon seinää ja sopii sinne kuin nakutettu. Haluaisin tehdä sen puhumani uuden taulun vähän samalla tyylillä. Jotain utuista ja pehmeitä sävyjä.

Ei kommentteja: