tiistai 28. kesäkuuta 2011

Suut makiaksi

Täällä ollaan juhannuksen hiljaiselon jälkeen. Jos ihmettelette missä Nia on, niin hänkin on ihan voimissaan. Nian kone on kaatunut, eikä siis pääse bloggailemaan ihan lähipäivinä. Joudutte siis kestämään mun juttuja.



Tänään piti lähteä ratikalla keskustaan ihan vaan sen takia, että teki mieli mansikoita. Jotenkin siitä sitten jouduin kaverini shoppailu-avustajaksi. En tiedä miten siinä niin pääsi käymään, mutta kiertelinkin sitten lopulta mansikoideni kanssa miesten vaateosastoja ja kuuntelin spekulointia vaatteiden istuvuudesta. Nyt yritän unohtaa kaikki miesten vaatteet mielestäni ja mussutan litran mansikoita napaani, loistava iltapala.



Huomaatteko, kuinka mansikat sopivat kivasti meikkini kanssa. Sen takia ostinkin mansikat, koska näytämme niin hyvältä yhdessä...Hahahah! En ole ennen käyttänyt huulipunaa (lukuunottamatta teinivuosien meikkikokeiluja), koska se ei mielestäni sovi tummiin piirteisiini. Päivittelin tätä asiaa maskeeraajaystävälleni, joka suositteli kirkasta oranssinpunaista ja vinkkasi myös huulten oikeaoppisesta rajauksesta. Huulipunasta tulikin sitten minulle tämän kesän meikkaushitti. Suhaisen punaa myöskin, kun en jaksa muuten meikata ollenkaan.

Huomenna olisi sitten luvassa juttu Riikasta ja hänen tekemistään vaatteistaan. Kannattaa ehdottomasti lukea ja katsoa Nian ottamat upeat kuvat!

Ei kommentteja: