perjantai 10. kesäkuuta 2011

Ikkunan takaa kesästä nauttimista

Pientä hiljaiseloa on minun osaltani ollut tässä. Voi kun voisikin syyttää siitä kauniita ilmoja, mutta ei, joutuu syyttämään tätä kärähtänyttä nahkaa. Onneksi olo alkaa pikkuhiljaa helpottamaan, eli eiköhän tästä vielä toivuta ja päästään kesästäkin nauttimaan. Tosin eikös se ole lupaillut epävakaisempaa säätä ensi viikolle..?

Ihan pakko nyt kyllä hehkuttaa Aloe Vera-geeliä, se on niin pelastanut minut! Tässä vajaan viikon sisään on siis mennyt sellaiset 750ml kosteusvoiteita ja sitten 200ml tuota geeliä vielä päälle ja kyllä geeli vie voiton rasvoista aivan mennen tullen. Se viilentää ihanasti ja jättää ihon pintaan sellaisen suojaavan kalvon, helpottaa kutinaankin paljon paremmin kuin tavalliset voiteet. Pienenä miinuksena onkin sitten se, että levityksen jälkeen se jää tahmeaksi ja jos siihen erehtyy laittamaan vaatetta päälle, niin sanotaan kyllä muutama ärräpää pois ottaessa..


Sisällä ajan tuhlaamisen lisäksi ei hetkeen ole päässytkään sitten oikein muuta tekemään, mutta eilen illalla pääsin vihdoin korkkaamaan puistossa hengailun ja Helsingin terassit tältä kesältä. Ja siis ihan oikeasti, yhden aikoihin yöllä oli 21 astetta mittarissa! Tämä on ihan oikea kesä jo, valoisaa ja lämmintä! :)

Ei kommentteja: