keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Simple things

Aina välillä tulee sellainen tunne...tai oikeastaan aika usein, ettei halua miettiä mitä laittaisi päälleen. Silloin kaivan kaapistani ne täydellisesti istuvat farkkuni ja yhdistän ne johonkin yksinkertaiseen yläosaan. Jos jaksan hieman panostaa, saatan piristää ilmettäni koruilla, tai laukuilla.



Täydellisesti istuvat farkkuni lähtevät aina matkalle mukaan, sillä ne on helppo yhdistää lähes minkä tahansa kanssa. Ja parasta on, että ne pysyvät hyvin muodossaan, eikä niitä tarvitse pestä juuri koskaan. Ja jotenkin nuo farkut menevät vielä ympäri vuoden. Ne sopivat jotenkin kesään, että talveen.



En siis todellakaan ole mikään farkkutyttö, vaikka välillä haluaisin olla. En yleensä löydä istuvia farkkuja mistään ja siksi olenkin luovuttanut etsimisen ja siirtynyt hametytyöksi. Farkut olisi kuitenkin niin helppo yhdistää mihin tahansa yläosaan tai kenkiin.

Huomasin muuten juuri, ettei minulla ole mitään järkeviä vaatteita kesää ajatellen. Olin koko viime kesän töissä, ja menin silloin edellisen kesän 2009 vaatteilla. Nyt ne tuntuvat jotenkin ihan hirveiltä. En enää jaksa laittaa päälleni niitä korallin värisiä rieputoppeja ja legginsejä.
Asia korjaantukoon piakkoin kesälomarahojen tuhlailulla. Minun tuurillani sesongin vaatteet ovat kuitenkin jo viety käsistä, eikä minulle löydy enää mitään.

Ei kommentteja: