perjantai 16. syyskuuta 2011

Cherry Blossom

Hajuveteni on loppumaisillaan ja olen jo jonkin aikaa mietiskellyt uuden ostoa. En vain oikein tykkää uuden hajuveden valitsemisesta. Haistelukierrokselle lähteminen on aivan super ärsyttävää ja koska nenään ei enää muutaman tuoksun jälkeen voi luottaa, se on myös todella aikaa vievää. Lisäksi oman haasteensa asettaa tämä opiskelija budjetti, jolla eletään, eli ei välttämättä ole varaa edes ostaa juuri sitä ihanaa hajustetta minkä sitten löytää..

En osaa vaihdella tuoksuja, vaan omistan aina vain yhden hajusteen kerrallaan. Haluaisin tuoksun olevan sellainen, joka jollain tavalla kuvaisi minua tai ehkä ennemmin jopa unelma minääni. Mitenkäs semmoisen sitten voi löytää? Valitsemalla hienoimman hajuvesi mainoksen? Jos tuoksun siis pitää antaa jonkinlainen kuva minusta niin se ei missään nimessä saa olla liian sporttinen, naisellinen tai tyttömäinen. Se ei myöskään saa olla liian raikas tai voimakas. Haluaisin ehkä jotain suhteellisen neutraalia, muttei missään nimessä tylsää. Eli todella helppoa siis..


Olin käynyt jo muutaman kerran hajuvesiosastoilla ja saanut valittua mahdollisen tuoksun Chanel:ilta. Ongelmana nyt sitten tämä budjetti, ei ollut nimittäin ihan siitä halvimmasta päästä. Riitta muistutti, että olemme menossa sinne Pariisiin, jolloin voisin hankkia hajuveden edullisemmin lentokentältä. No, päädyin nyt sitten näemmä kuitenkin siihen, että antaa merkkituoksujen olla ja tällä kertaa panostetaan The Body Shop:in eau de toiletteen. Kävin siis valikoimassa itselleni uuden hajusteen ja saman tuoksuisen suihkugeelin. Nettisivuilla kuvataan tuoksua näin: "Kaunis, kevyt kukkaistuoksu, joka vangitsee japanilaisen kirsikankukan romanttisuuden ja eleganssin." Unelmaminäni on siis ilmeisesti japanilaisilla kirsikkapuutarhoilla liihotteleva tyttönen..

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Oliko hintava toi 50millin pullo tuota tuoksua? :)

-didi- kirjoitti...

Hieno tuoksu, en ole raaskinut itselleni ostaa, mutta raaskin antaa tuon saman tuoksun lahjaksi pikkusiskolle.

Nia kirjoitti...

Taisi maksaa 25€ :)