perjantai 2. syyskuuta 2011

Perjantai

Uskomatonta! Se olis sitten perjantai ja ensimmäinen kouluviikko takana! Wuhuuuuu! Enää vain tosi monta jäljellä :D


Yllättävän kivuttomastikin itseasiassa meni. Ensimmäinen päivähän oli siis kyllä jotain aivan hirveää. Kahdeksan tuntia teoriaa heti alkuunsa oli ehkä vähän liikaa.. Loput päivät menivätkin sitten huomattavasti helpommin. Odotukset ovat kyllä aika korkealla tämän vuoden suhteen, sillä tässä syksyllä on aika paljon mielenkiintoisen kuuloisia kursseja. Toivotaan nyt, että ovat sitten kanssa..


Uskomatonta on myös se, miten helposti itsensä on saanut ylös sängystä aamuisin. Olen ollut joka päivä koululla hyvissä ajoin ennen tuntien alkua ja jopa suhteellisen pirteänä :) Noh okei, niin aikasin en kyllä itseäni ole ylös saanut, että meikkipussia olisi jaksanut edes ajatellakaan, tukan laitosta puhumattakaan.. Mutta toisaalta se nyt ei ole mitään uutta. Kesällä jaksaa jonkin verran panostaa ulkonäköön, nytkin vielä tulee meikattua kun lähtee vaikka ulos, mutta muuten ei kyllä hirveästi.


Parasta koulun alussa on kuitenkin ehdottomasti ruoka! Nam nam.. Hieman olen siis saattanut olla laiska ruuanlaiton suhteen kesällä, niin on aivan mahtavaa kun saa syödä kunnolla kunnon ruokaa.. Katsotaanpas sitten minkä verran liikakiloja saadaan kerättyä..? Täytyy varmaan palkata Ritu personal traineriksi ja ravitsemusterapeutiksi. Paljonkohan se vaatisi siitä palkkaa..? :)

Toppi: H&M
Neule: JC
Farkut: Nudie
Kengät: Bianco
Laukku: Mango
Korut: JC

Pää lyö kiitettävän tyhjää perjantain kunniaksi, eli eiköhän tämä teksti ollut tässä ja nyt sinkoan tekemään lihapullia, kun sisko tulee käymään. Olisikohan pitänyt vähän siivotakin..?

Ei kommentteja: