keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Design Market ja Kooky Gems

Pohjoismaiden suurin designalan varastomyynti tapahtui Helsingin Kaapelitehtaalla viime viikonloppuna 10-11.9.2011. Tarjolla oli huonekaluja, sisustusesineitä, asusteita, koruja ja vaatteita noin 80 eri myyjältä. Tämän tyyppinen varastomyynti onkin mielestäni ihanteellinen esimerkiksi kotiaan uusiville tai remonttia tekeville, jotka kaipaavat kodin ilmeen muutosta pienillä tavaroilla, sisustuskankailla tai vaikkapa designhuonekaluja. Minun mukaani olisi lähtenyt metrejä Vallilan kankaita, ellei sisustuskangaskokoelmani olisi jo ennestään liian laaja.

Vaikka suuntasin paikalle lähinnä ihmettelemään ja tutustumaan designalan eri tuotantoon, en kuitenkaan päässyt lähtemään ostamatta mitään. Eksyin (tai oikeastaan bongasin jo kaukaa ja suunnistin harakkana) Kooky Gemsin kojulle, josta löysin hauskat lintuaiheiset korvakorut. En todellakaan tykkää koruissa bling blingistä, mutta humoristiset ja välillä lapsenomaiset helistimet vetävät aina puoleensa. Lintukorvikset ovatkin olleet ahkerassa käytössä heti ostopäivästä lähtien ja taitavat saada pian lempikoruni tittelin.
Myöhemmin kävin katsomassa vielä Kooky Gemsin kotisivut, joista löysin myös muita ihanuuksia. Tykästyin korujen tyyliin; hassuttelua koruilla, saaden vaikutteita poptaiteesta ja 60-70-luvusta.
Toiveenani onkin ollut jo pidemmän aikaa löytää musta kaulakoru (vanha olin niin kovassa käytössä, että räjähti käsiin). Nyt löytyi kolme suosikkia, joista pitäisi valita.

 


Hmm. Onko teillä suosikkia?

1 kommentti:

Nia kirjoitti...

Mä tykkään eniten ehkä tosta singeristä.. Mutta toisaalta joku tossa lumihiutaleetta kiehtoo myös.. :)