maanantai 5. syyskuuta 2011

Huono-onninen Midnight Run

Heippa vaan pitkästä aikaa!

Pidin tässä viikon loman blogin kirjoittamisesta, kun Nia palasi innokkaana toimivan tietokoneen omistavien ihmisten pariin. Nyt minulla onkin sitten aikaa kirjoitella huono-onnisen viikonlopun jäljiltä.
Olin lauantaina juoksemassa Helsinki Midnight Run:ssa, jossa tämä onneton tapahtuma tapahtui.Odottelin lähtöviivalla ja tein vielä muutamia venytyksiä ennen ryhmämme lähtölaukausta. Venytellessäni yläselkää kuului yhtäkkiä lantioni kohdalta POKS ja kipuaalto valtasi kroppani. Samalla kuulutettiin, että lähtöömme olisi kaksi minuuttia. Sain itseni jotenkin kammettua seisaalleni ja tajusin, että selkäni oli mennyt täysin jumiin. Tein siinä sitten nopean päätöksen, että juoksisin matkan mikäli selkäni sen sallisi (tai siis lähinnä ajattelin vaan, kuinka noloa olisi keskeyttää lähtöviivalla). Ja niin tein, aikaan 58,05min. Harmikseni vaan alkutaival meni aivan liian hitaasti (myös kaverillani, joka huolissaan minusta juoksi rinnallani), ja aika jäi odotettua korkeammaksi.


Mieli vielä pirteänä ennen juoksua.

Nukkumattoman yön jälkeen, kivun säteillessä vasempaan jalkaan, päätin aamulla lähteä päivystykeen. Siellä odottelin laadukkaat neljä tuntia, jossa kiireinen lääkäri totesi iskiaksen ja hoitoon annettiin kourallinen särkylääkkeitä. Lääkäri oli myös hieman närkästynyt, miksen ollut vaan vetänyt kotona särkylääkkeitä ja antoi ymmärtää, että olen siellä turhaa. Kiitos vaan hyvästä palvelusta.
Kävin heti kotona googlettamassa iskiaksen, josta sanottiin olevan tupakoivien, ylipainoisten ja vähän liikkuvien ihmisten vaiva...jepjep..en ehkä ihan kuulu kohderyhmään.

En pystynyt eilen juuri ollenkaan istumaan tai seisomaan, mutta tänään keksin kaivaa jumppapalloni kaapista, jonka päällä on mukava istuskella ja vaikkapa kirjoitella blogia. Tylsyyksissäni myös keräilin inspiraatiokuvia pukeutumiseeni syksylle, jonka ajattelin myös jakaa teille:).
Nyt minulla on kauhea ikävä kouluun ja mietin olisiko noloa (tai siis kuinka noloa) viedä jumppapallo sinne???

Ei kommentteja: