maanantai 12. syyskuuta 2011

Kirpparikierroksella viikonloppuna

Viikonlopusta tuli vahingossa yhtä kirppareilla suhaamista. Kävin penkomassa pihakirppiksellä, Vallilan Valtterissa  ja Design Marketissa Kaapelitehtaalla. Ehkä sympaattisin paikka oli Käpylän pihakirppis, johon törmäsin aamulenkilläni. Hauska kyltti houkutteli ohikulkijoita kurkistamaan kerrostalojen keskellä olevaan pihapiiriin ja minäkin uteliaana sieluna päätin piipahtaa paikalla.



Saapuessani paikalle, kirppari oli alkanut vain muutamaa minuuttia aiemmin. Ihmiset olivat keränneet kaiken näköistä tavaraa myyntiin aina vaatetuksesta huonekaluihin. Joku oli tuonut myös leivonnaisia ja kahvia. Olisin ehdottomasti jäänyt pidemmäksikin aikaan, mutta koska en lenkille lähtiessä ollut tajunnut ottaa mukaani yhtään rahaa, kävin vain hetken tutkailemassa mitä kaikkea kivaa olisi tarjolla. Tosin näilläkin minuuteilla ehdin jo löytää yhden ihanan punaisen mekon, jonka hintaa en itseäni kiusatakseni viitsinyt kysyä.



Sen sijaan Valtterin kirpputori tuotti tulosta. Löysin ihanan hameen  kahdella eurolla. Hame on 100% villaa ja hyvässä kunnossa. Ei mikään huono ostos. Olen varmaankin kertonut ennenkin, että etsin kirpputoreilta lähinnä kojuja, joissa on "mummomaisia" tuotteita. Näistä olen tehnyt yleensä parhaimmat tärpit ja näytti toimivan tälläkin kertaa.
Tuleeko muuten muillekin assosiaatioita, mitä kaikkea voi tehdä jokin tietty vaate päällä. Minä jostain syystä näen itseni rusettiluistelemassa ja hörppimässä kuumaa kaakaota tämä hame päällä (koska minähän käyn aina iiiiihaaan tosi paljon rusettiluistelemassa ja hörppimässä kaakaota).



Löysin myös jotain tosi söpöä Design Marketista, mutta siitä saatte kuulla myöhemmin.
Mukavaa viikkoa!

Ei kommentteja: