perjantai 9. syyskuuta 2011

Oranssia

Koneen kätköistä löytyi vielä muutamat kuvat kesältä, niin tässä sitten kuvitusta muutamien kuukausien takaa..


Vaikka normaalisti välttelenkin värejä, niin tänä kesänä onnistuin käyttämään muutamaankin otteeseen jotain väriä, oranssia jopa useammankin kerran. Tämän paidan ostin muistaakseni alennuksesta ja se onkin L-kokoa. Mutta siitä juuri tykkäänkin paidassa, kun se on niin iso, tunnen itseni siinä pienen pieneksi tytöksi. Lisäksi tykkään tietysti väristä ja varsinkin ohuesta kankaasta. Saa nyt nähdä pystyykö sitä yhdistämään syksyn ja talven asukokonaisuuksiin. Tai voinko edes kuvitella pukevani mitään värikästä päälleni..


Olen muuten aivan koukussa korujen käyttöön. Ei varmaan ollut kyllä mikään yllätys..? Minua on vain alkanut nyt lähiaikoina ärsyttämään se, kun rihkama korut, varsinkin sormukset, alkavat punastelemaan niin pahasti. Olenkin tässä hieman mietiskellyt, josko yrittäisin tästälähin satsata hopeisiin tai teräksisiin koruihin, kun ne eivät loppujen lopuksi ole edes niin kovin tyyriitä.. Sormukset voisivat olla hankinta listalla ensimmäisinä, mutta mistäs sitten löytäisi sellaisia super hienoja, näyttäviä koruja edullisesti? Hmmm.. Täytyy varmaankin tutkailla liikkeiden tarjontaa nyt sillä silmällä sitten..

Paita: Object
Shortsit: Pull&Bear
Kengät: Bianco
Vyö: Saddler
Korut: JC

4 kommenttia:

TYYLIDEKKARI kirjoitti...

Älä etsi upeita sormuksia edullisesti vaan yhtä parasta ekaks kohtuu hinnalla! :) pyydä lahjakortti Kalevala koruun synttärilahjaks (olis varmaan jotain sun rokahtavaan stailiin sopivaa goottihenkistä), osta ulkomailta, messuilta ja antiikkiliikkeistä.

Nia kirjoitti...

Hey, ei ollut tuo kalevala käynyt edes mielessä! sieltähän voisi jopa jotain löytyäkin, täytyy tutkailla.. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kauppatorillakin myydään hopea koruja

Nia kirjoitti...

Eli täytyy siis laajentaa etsintöjä.. Aloitetaan Pariisista, sen jälkeen katsastetaan kauppatorin tarjontaa ja sitten vielä kaikkialle muualle penkomaan :)