maanantai 9. toukokuuta 2011

Aamunsarastusta ja lintujen laulua

Olipas ihana viikonloppu! Pelkästään siis jo ilmojen puolesta. Lauantaina hieman harmitti olla töissä, kun ulkona oli niin mieletön keli. Sunnuntaina siitä sitten onneksi pääsi jo nauttimaan :)

Perjantai meni ahkerana-tyttönä kouluhommissa, mutta lauantaina pääsi sitten vielä viihteelle. Oli ihan mieletöntä tulla yöbussilla kotiin kun oli jo valoisaa. Pääsin jopa oikaisemaan metsän läpi kotiin. Sitten kun lähdin käyttämään koiraa ulkona, vain nautin sarastavasta aamusta ja lintujen laulusta. Tuli niin kesäinen olo :)


Sunnuntaina tosiaan päädyttiin Daron kanssa vanhemmille juhlistamaan äitienpäivää. Alunperin en siis tosiaan ollut varma pääsisinkö paikalle, jos koulutehtävä olisi sellaisella mallilla, että joutuisin sen parissa ahertamaan koko viikonlopun. Mutta olin tosiaan siis niin ahkera perjantaina, että pääsin ulos lauantaina ja sukuloimaan sunnuntaina. Äitienpäivän menu piti sisällään isin grillaamaa kalaa. En syö mereneläviä, ainoina poikkeuksina purkki tonnikala, kalapuikot ja isin kirjolohi. Tarkemmin vielä kuivaksi grillatun kirjolohen pyrstö. En ole mitenkään tarkka näissä asioissa, en :) Päivän ohjelmaan kuului myös kortin peluuta auringon lämmöstä nautiskellen. Peli lähti minun kannalta hyvin, mutta sitten: hävisin :)

Minulla oli ilmeisesti hieman mystiset tunnelmat, kun valitsin vaatteita aamulla, koska muistutin mielestäni hieman ennustaja-eukkoa asussani. Kristallipallo tosi puuttui kruunaamasta kokonaisuutta :) Mutta tykkäsin siis itseasiassa yllättävän paljon sunnuntain vaatteista. Mietin moneen kertaan hametta ostaessani, tuleeko sitä pidettyä. Ja siis eiköhän sitä tule. Hieman vielä mietityttää tuo pituus, minulla on siis sen verran ylikasvaneet jalat, että ensimmäisen pesun jälkeen mitta ei välttämättä riitä. Harkitsen siis vähän korjailevani hametta, mutta todennäköisimmin se saattaa jäädä tekemättä..


Ja sitten näistä valokuvista: en tiedä mistä tämä valoisuus kuvissa johtuu (asiaan ehkä enemmän perehtyneet osaavat varmaan vastata), mutta jotenkin ne alkoivat viehättää minun silmääni. Kaikki kuvat eivät siis olleet tällaisia, mutta nämä jostain syystä näyttivät kaikista kivoimmilta. Näissä on jotenkin sellainen keijumaisen utuinen tunnelma :)

Muutenkin olen ihan innoissani tästä valokuvaamisesta, täytynee varmaan yrittää ihan opetellakin sitä. Olen siis yhden valokuvauskurssin käynyt joskus vuosia sitten lukiossa. Innostuin silloin ja ostin järjestelmäkameran, mutta koska se oli filmijärkkäri, en koskaan oikein oppinut hyviä kuvia ottamaan, kun lopputulosta ei pystynyt heti näkemään. Joitain vuosia sitten ostin nykyisen järjestelmäkamerani, mutta jotenkin senkään opiskeluun ei mukamas ole ollut aikaa. Eli kuvia on tullut otettua täysautomaatilla. Ehkä tämän kesän projekteihin voisi lisätä valokuvaamisessa kehittymisen. Varokaa vain valokuvaajakaverit, tulen tästä lähin ahdistelemaan teitä idioottimaisilla kysymyksillä :)

Toppi: H&M
Hame: H&M
Neule: H&M
Vyö: Äitiltä ikilainassa
Kengät: Pieces
Korut: JC, H&M, Pull&Bear

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sä niin tarvitset sen kristallipallon! Tosi kiva kokonaisuus:)

Nita kirjoitti...

Ihanan kesänen teksti :) Hehe, ei kai sun kamera jäänyt manuaali tilaan?

Nia kirjoitti...

Kamera taisi olla tossa "P"-tilassa. Osa kuvista onnistu siis ihan normaalisti, mutta noista tuli tommosia. Johtuko se jotenkin siitä, että aurinko oli periaatteessa mun takana? Ne olisi siis kyllä saanut muokattua ihan normaaleiksikin, mutta halusin sitten jättää ne noin :)