keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Paint it Black


Minulla oli ilmeisesti hieman synkkä olo, kun valitsin vaatteita. Sinänsä outoa, koska asu oli päällä viimeistä koulutehtävää palauttaessa. Luulisi, että kesäloman alkaminen olisi saanut valitsemaan kirkkaita värejä vaatekaapista (okei, ei siellä ole sellaisia) tai edes jotain vähän raikkaampaa..? No, ehkä väriskaala selittyy erittäin huonosti nukutuilla yöunilla ja aamun massiivisella väsymyksellä ja jumituksella (mitkä näemmä loistavat naamasta näissä kuvissa myös)..?


Eli tosiaankin nyt on toinen kouluvuosi vihdoin kunnialla ohi ja pystyy taas keskittymään töihin, koiraan ja muuhun sosiaaliseen elämään. Enää ei tarvitse kuluttaa tuntitolkulla aikaa tietokoneen edessä ja harmitella ihanien ilmojen tuhlaamista. Jei! :)


Päädyin muuten tänään siihen, että koiranomistajilla pitäisi ehdottomasti olla parkkipaikat aivan kodin vieressä. Miten voidaan olettaa, että tälläinen pieni ja hento (lue: salilla käyntiä harjoittamaton) tyttö jaksaa kantaa 20kg koiranruokaa noin monta kymmentä metriä!? Hieman olivat kädet hapoilla, kun sain tiputettua ruokasäkit käsistä eteisen lattialle. Huh. Onneksi Daro ei sentään kovin paljon syö. Jos Daro olisi vaikka tanskandoggi, palkkaisin ihan varmasti jonkun hoitamaan sen ruokaostokset. Tai sitten opettaisin sen kantamaan itse eväänsä..


Ostin muuten muutamia uusia koruja värittämään pukeutumista. Tykkään ihan hirveästi tuosta kaulakorusta ja ajattelin myös, että nyt voisi vihdoin olla aika ensimmäisen kahden sormen sormuksen hankinnalle. En oikein tiedä häiritseekö minua vähän käyttää molempia yhtäaikaa, kun ovat niin selvästi samaa sarjaa, mutta menkööt nyt tämän kerran (ja ehkä vielä jonkun toisenkin kerran) näin.

Paita: Lindex
Farkut: DenimBirds
Kengät: Bianco
Korut: JC, äiti

Tähän loppuun vielä avunhuuto: Voitko Riitta pliiiiiis opettaa minua tekemään tuolle tukalle jotain!? Ihanasti hapsottaa latvat ja mikä tuo etuheitto oikein on!? No, ehkä poistun tästä hetkeksi itkemään taitamattomuuttani hiusten suhteen ja suuntaan sitten hammaslääkäriin..

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kokomusta kyllä näyttää aina hyvälle!