maanantai 16. toukokuuta 2011

Musikaalia ja heppailua viikonloppuna

Hooh..ihan taas perusviikonloppu. Lauantaina teatterissa ja sunnuntaina perinteisesti ratsastamassa perheen kanssa. Muuten olisi ollut tosi booooring, mutta onneksi olin ostanut uudet trendikkäät ratsastuskuteet...

Hehheh. Ei siis oikeasti ollut mikään perinteinen viikonloppu. Pyhitimme tämän viikonlopun käyttämällä jouluna saamiamme lahjakortteja. Olimme taas kaikessa hyvissä ajoin liikeenteessä, sillä taisi olla kummassakin kortissa viimeinen päivämäärä. Lauantaina kävimme tosiaan katsomassa Wicked:n ja suosittelisin sitä lämpimästi kaikille, mutta harmiksi tuo oli kuitenkin viimeinen esitys. Vaikutuin kaikesta musiikista ja tanssimisesta niin, että pillitin se kokonaisen 2h 55min. Loppujen lopuksi en enää tiennyt, oliko yhteen muurautuneet silmäni allergiaan, flunssaa, tunnelatausta, vai kaikkia yhdessä.

Sunnuntaina sitten ratsastamaan. Poikakaverini sisko oli keksinyt miehensä kanssa aivan ihanan joululahjan. Päivän ulkoilun ja hevosten parissa. Meillä oli ihan superhauskaa. Ja minä taas vaikutuin noista upeista ja kauniista eläimistä. En kylläkään tiedä miten hauskaa sillä ratsastamallamme hevosella oli, sillä siitä kuulemma huokui kyllästymisen tunne meidän aloittelijoiden kanssa. Me ei siis olla kumpikaan ikinä ratsastettu ja täytyy kyllä nyt sanoa, että minusta voisi hyvinkin tulla heppatyttö.



Olimme tietenkin pukeutuneet kauden uusiimpiin trendivaatteisiin. Mulla oli kivasti yhdistetty keltsii, beigee ja limen vihreetä. Sain myös lainaksi ihka oikeat ratsastushousut. Huomattakoon myös tennissukat, jotka vilkkuvat mukavasti housunlahkeiden ja kenkien välistä.



Hmmm. ehkäpä toivonkin joululahjaksi ponia. Sellaista ihanaa, pientä, söpöä ponia. Sen nimeksi voisi tulla Diamond ja me ratsastaisimme yhdessä aamunkoittoon.

Ritu: Ööö..siis mistä piuhasta mä vedän?
Heppa: URPO ! (suomennos heppakielestä)

1 kommentti:

Nia kirjoitti...

Te olette kyllä niin intellektuelli pariskunta, tyylitkin ihan viimesen päälle :)