keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Aurinkolasitusta

Pakko pitää vähän taukoa kouluhommilta ja tulla tänne intoilemaan. Eli ensinnäkin eilen oli ihan megahauskaa siellä kuvauksissa. En malta millään odottaa, että näen valmiita kuvia sieltä! Riitan loihtima tukka ja meikki kelpasivat erittäin hyvin myös. Kun pääsin illan päätteeksi kotiin, aloin jopa ihan harkita meikkaamista oikeassakin elämässä, kun se näytti oikeastaan yllättävän kivalta :) Mutta palaillaan niistä kuvauksista vielä myöhemmin, kun saadaan kuvia..

Ja sitten se toinen intoilun aihe: uudet aurinkolasit saapui postissa! Tilasin siis favoptic:ista aurinkolasit vahvuuksilla ja nämä ovat niiiiiin kivat. Olen nyt hankkinut jo muutamat aurinkolasit, eli olisi syytä sitten tulla sellaiset aurinkoiset kelit, että ehtii kaikkia käyttämäänkin :)


Tuo favoptic on muuten aivan mahtava, silmälasit ovat sieltä siis myös. Lasit ovat todella edullisia ja kaikki toimitukset ja muut toimivat todella hyvin ja nopeasti. Eli suosittelen siis lämpimästi tutustumaan, jos uusia laseja tarvitsee (tai haluaa) hankkia. Navigoi vain nettisivuille ja valitsee malleja sovitukseen :)

3 kommenttia:

Zaicca kirjoitti...

On ne aikas kivat... ;)

Anonyymi kirjoitti...

Noi lasit on kyllä tosi kivat. Jos mä haluaisin sellaiset feikkilasit (ettei munkaan tartteis enää meikata ikinä), niin onnistuiskohan se myös tuosta paikasta?

Nia kirjoitti...

Tykkään itte kans ihan hirveesti :)

Ja siis joo, kyllä sieltä mun ymmärtääkseni ihan ilman vahvuuksia laseja saa..?