tiistai 24. toukokuuta 2011

Haamustressiä

Tuntuu jotenkin ihan oudolta, että koulu on nyt ohi tältä vuodelta. Koko ajan on sellainen haamustressi, että jotain pitäisi nyt tehdä, ei saisi vain laiskotella, mutta eihän tässä oikeasti tarvitse tehdä enää mitään! :) Ihan täysin en siis vielä ole asiaa näemmä sisäistänyt, mutta eiköhän nuo lämpenevät ilmat ja lisääntyvät työvuorot kohta auta asian tajuamaan..


Minusta on jännä, kun kaikki aina sanovat, että kun käy vaatekaappia läpi vaikka kirpparia varten, kannattaa sieltä heittää kaikki sellaiset vaatteet pois mitä ei vaikka viimeisen vuoden aikana ole kertaakaan pitänyt. Itse en siis toimi näin, koska aina välillä saatan löytää jonkin vaatteen, jota en ole piiiiiiitkiin aikoihin käyttänyt ja sitten se onkin aivan täydellinen päälle puettavaksi. Esimerkkinä vaikka tämä hame. Olen ostanut sen joskus monta vuotta sitten, enkä ole koskaan mitenkään ihan hirveästi sitä pitänyt, mutta silti aina välillä kaivan sen esille kaapin uumenista.

Muutenkin on mielestäni kiva käyttää sellaisia vaatteita, jotka ovat jo vanhoja, koska silloin on erittäin epätodennäköistä että sama vaate kävelee kadulla vastaan. Ei sillä sinänsä ole mitään väliä onko jollakin sama vaate, koska ne tulee nyt kuitenkin ostettua yleensä halpaketjuista mistä muutama muukin vaatteensa hankkii. Hieman siis epätodennäköistä, ettei kenelläkään muulla olisi samaa. Tärkeämpää minulle onkin sitten ehkä se, ettei vastaan tulisi ihmistä jolla olisi samanlainen asu. Otan toki vaikutteita vaikka kauppojen esillepanoista, mutta yritän kuitenkin keksiä vaatteille erikoisempia yhdistely tapoja. En nyt sitten tiedä kuinka mielenkiintoisesti siinä onnistun, mutta pikkuhiljaa..?

Paita: H&M
Hame: JC
Sukkahousut: Lindex
Kengät: Bianco
Korut: JC

Ei kommentteja: