maanantai 23. toukokuuta 2011

Maaseutua ja trimmailua

Olin perjantaina viettämässä päivää vanhemmilla. Äiti oli tehnyt herkkuruokaa. Sain etukäteen toivoa mitä ruokaa haluan (äitin rakuunaista kanakastiketta!) ja oli hyvää, nam :) Ruoan jälkeen lähdettiin pienelle auto ajelulle. Vanhemmat olivat vähän aikaa sitten ostaneet uuden auton, ja tottakai minä halusin testata millainen se on ajaa. Eli pakkasin sitten äitin ja koira autoon ja lähdettiin ajamaan. Äiti kyseli muutaman kerran, että "Mihin me oikein mennään?" "En mä tiedä, ajetaan nyt vaan. Ei kai tässä mihinkään mikään kiire ole..?" Minusta on ihan mielettömän kivaa ajella ympäriinsä päämäärättömästi, katsella maisemia ja jutella. Ja eksyä. Eksyn siis ihan aina, eikä tämäkään kerta ollut poikkeus :)


Kun pääsimme takaisin kotiin alkoikin varsinainen ohjelma, eli koiralta tukka pois. Villakoira on aikalailla täydellinen koirarotu, siinä on vain yksi valtava miinus: turkki. Se on kyllä ihan kivaa, että koira näyttää aina eriltä, mutta se miten kauan aikaa tälläiseltä amatööriltä menee sen keritsemiseen, on aivan järkyttävää. Trimmaamiseen meni aikalailla 5 tuntia ja nyt kun koiraa katsoo, niin siinä saattaa ehkä jonkin verran olla vielä pidempiä tupsuja karvaa.. Alemmassa kuvassa koira on siis ennen parturi-aikaa. Nyt se on ihan naku ja se on niin ihanan näköinen ja tuntuinen :)


Päivällä oli ihanan lämmin ilma, joten päällä oli toppi. Tai siis identiteettikriisinen hame, joka leikki toppia. Illalla pääsinkin sitten jäätymään, kun ei ollutkaan enää niin lämmin. Koiran iltalenkki (lyhyt onneksi, väsyttävän trimmauksen jälkeen) meni niinkin upean tyylikkäissä vaatteissa kun äitin fleecessä ja ulkoilutakissa. Onneksi maalla saa näyttää ihan miltä haluaa, eikö saakin..? Tosin näytän kotonakin usein suhteellisen juntilta. Naapurit varmaan epäilevät, että täällä asuu kaksoset. Toinen kaksosista käyttää ihan kivoja vaatteita ja välittää ulkonäöstään, kun taas toinen liikkuu koiran kanssa tukka pystyssä, rönttäisissä vaatteissa. No, ei sitä aina voi jaksaa panostaa :)

Toppi: Lindex
Farkut: Replay
Kengät: Bianco
Korut: JC

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Oli kiva eksyillä yhdessä ja jutella

Äiti