torstai 26. toukokuuta 2011

Mustaa kahvia

Koneen kätköihin oli hautautunut kuvia muutaman viikon takaa. Tässä asussa oltiin siis koululla ahertamassa suunnittelutehtävän kimpussa. Onneksi se on jo ohi :)


Tässä taitaa olla nuo festarikengät ensimmäistä päivää jalassa. Muutenkin ajattelin asua yhtenä festarivaatetus vaihtoehtona. Tykkään muuten kyllä, mutta ehkä valkoinen on kuitenkin vähän turhan valkoinen festareille..? Lisäksi minun täytyy hieman kaventaa tuon mekon yläosaa, ettei tarvitse olla kokoajan kiskomassa sitä ylöspäin. Sormeen löytyi pantterisormus (vai mikä kissapeto tuo on?), joka oli pitkään pinnirasiassa piilottelemassa. Minusta se on tosi hauska kun se syö sormen (ja siis juu, huumorintaju on seitsemänvuotiaan tasolla) :)

Tykkään kyllä tästä asusta todella paljon, vaikka tämä naisellisen hempeän ja kovan maskuliinisen yhdisteleminen ei mikään uusi keksintö olekaan. Se nyt vain toimii tosi hyvin. Tämän tyyppisessä sekoitusasussa on lisäksi hirveän helppo olla, koska siinä ei julista olevansa naisellinen, eikä myöskään rock.. Tykkään jotenkin juuri sellaisista asuista, mitkä eivät suoraan edusta mitään selkeää tyyliä, vaan ovat sekoitus muutamista jutuista. Todellisuudessa en hirveän usein jaksa kovin tarkasti vaatteita miettiä, kiroan vain kun kaapissa ei ole mitään päälle pantavaa ja nappaan jotain :)



On muuten vähän ärsyttävää, kun ensin tuli paniikki ilmojen lämpenemisestä ja nyt harmittaa kun ei ole super lämmin. Talven jäljiltä mietin, että mitä nyt laittaa päälle, ja nyt kun ei ole niin lämmintä, niin kiukuttaa, kun tekisi mieli pukea vain kesähepeniä. Miten joku vaatteiden valitseminen voi olla näin vaikeaa..?


Kävin muuten eilen juomassa kofeiiniöverit eräällä vanhalla kaverilla. Kaveri ei siis ole vanha, vaan olen tuntenut hänet yläasteelta lähtien. Olimme parhaita kavereita joskus lukiossa, jonka päätyttyä elämät vaan veivät hieman eri suuntiin, eikä ihan hirveästi pidetty yhteyttä. Nyt olemme olleet tekimisissä aikalailla puolenvuoden välein (toivottavasti jatkossa oikeasti useammin!), mutta se on ihan mieletöntä miten helppoa toisen seurassa oli olla. Vaikka kuulostaakin todella kliseiseltä, niin oli ihan kuin olisimme vasta edellisenä päivänä nähneet. Eli eiköhän sitten oikeasti toteuteta suunnitelmamme terassien valtaamisesta :)

Mekko: JC
Sukkuhousut: Lindex
Kengät: Bianco
Korut: JC

Ei kommentteja: