tiistai 31. toukokuuta 2011

Räikeä Liehuva Nude

Tuossa kun lueskelin tuota Riitan tekemää juttua kesän vaatteista ja katselin sitä ihanaa väriloistoa, niin alkoi jo hieman mietityttämään, josko pitäisi kuitenkin joihinkin räikyviin vaatteisiin panostaa. Ongelmana on nyt vain se, että haluaisin käyttää niitä juuri sellaisella "törkeällä tavalla", että olisi väriä värin päällä, mutta se vaatisikin sitten todella moneen tuotteen kotiin raahaamista. Nopealla tarkistuksella kaapista löytyy yhdet punaiset farkut (ei ehkä tarpeeksi räikeät), oranssi trikoinen mekko (sopii) sekä vaaleanpunertava T-paita (ihan väärän sävyinen). Näillä ei siis pitkälle vielä päästä..

Olen siis suhteellisen tarkka siitä, etten pidä samaa kokonaisuutta useita kertoja. Se ei sinänsä ole niinkään tietoista vaan minua vain häiritsee jos muistan asun olleen aiemminkin päällä. Tämä koskee varsinkin sellaisia asuja, jotka on helppo muistaa, ei siinä mitään jos on sama mustaa-mustalla-yhdistelmä, mutta tuollainen kirkuvan erikoinen yhdistelmä onkin sitten asia erikseen.. Yritän myös aina hankkia sellaisia vaatteita, joita pystyisi käyttämään useamman sesongin ajan, eivätkä nämä värit välttämättä kovin pitkäaikainen trendi ole..?

Lisäksi en tunne oloani kotoisaksi, jos asujeni tyylit vaihtelevat huomattavasti eri päivinä ja väriräjähdys ei ole aivan helpoin saada muutettua minun tyylisekseni, kun oma tyyli hyvin pitkälle tällähetkellä rakentuu hyvin neutraaleista ja moneen yhdisteltävistä vaatteista. Toisaalta voisin kyllä kokeilla piristää asuja kirkkaan värisillä kynsilakoilla sekä vaikka kengillä ja laukulla. Hmmm.. Täytyykin mietiskellä tätä.


Järkevintä tosin olisi varmaan suosiolla jatkaa tällä toisella Riitan mainitsemalla linjalla, eli neutraaleilla nudeilla. Näitä taitaa kaapista muutama löytyä :) Ja nämä on jotenkin omassa päässäni helpompi yhdistää myös niihin aina tyylikkäisiin mustiin. Tähän kun sitten vielä integroi sen viimeisenä esitellyn läpikuultavuuden ja laskeutuvuuden niin johan siinä on kaksi Riitan esittelemistä teemoista käytössä :)

Olen pohtinut myös sitä, minkä Riittakin tuossa mainitsi, että neutraalimpien värien kanssa sopii ehkä paremmin se, että näyttää muutenkin luonnolliselta (lue: ei jaksa meikata tai laittaa tukkaa). Räikeät värit saattavatkin sitten vaatia jo hieman enemmän panostusta. Ainakin minun värityksilläni..?

Paita: JC
Farkut: Lindex
Nahkatakki: Only
Kengät: Bianco
Korut: JC

Tuosta ehostamisesta puheen ollen: näin kesän lähestyessä alkaa ihan erilailla miettimään meikkaamista ja muutenkin laittautumista. Onkohan se vain se, että aikaa ja energiaa on niin paljon enemmän? Olen nytkin jo monena aamuna harkinnut piilolinssien laittamista ja ehkä jopa vähän meikkiäkin.. Hassua sinänsä, koska kesällä mielestäni meikkaamattomuus sopii vielä paremmin kuin talvella. Minähän en varsinaisesti rusketu ollenkaan, mutta se asteen päivetyskin riittää ja iho on muutenkin kesäisin paljon parempi kuin talvella. Hmmm.. Pitäisiköhän tänään yllättää työkaverit ja jättää silmälasit kotiin..? :)

Ei kommentteja: