perjantai 13. toukokuuta 2011

Hetki vielä

Ihan kohta.. Hetken kun vielä malttaa.. Niin sitten on virallisesti koulu tältä vuodelta ohi! Eli viimesiä tosiaan siis viedään, ensi tiistaihin 10:00 mennessä pitää palauttaa viimeiset tehtävät ja sitten voi hengähtää helpotuksesta. Voidaanko vaikka pitää Riitta pienet juhlat sitten sen kunniaksi? Terassille vaikka?

Vietin esimerkiksi siis tiistaina täydellisen aurinkoisen lämmintä päivää koulun tietokoneluokassa. Ihanaa! Tehtävät ovat siis periaatteessa ihan todella hyvällä mallilla, mutta en uskalla tuudittautua siihen ennenkuin viimeinenkin sivu on tulostettuna. Hieman on siis takkuilua minun ja tietokoneohjelman välillä, me vain ajatellaan niin erilailla. Meinaan pakottaa Riitan auttamaan minua sen kanssa, en vain tiedä minkä vastapalveluksen voin siitä opetuksesta sitten antaa..? Housut ovat siis super ohutta ja joustavaa kangasta, eli eivät tunnu yhtään tukalilta jaloista, vaikka ovatkin noin kapeat. Lisäksi en ollenkaan pane pahakseni sitä, että lahkeet ovat niin pitkät, että menevät vähän ryppyyn nilkasta :)


Toppi: H&M
Löysä toppi: H&M
Farkut: Crocker
Kengät: Bianco
Korut: JC, H&M

Tässä on muuten kuvituksena asu, joka oli maanantaina päällä Riitan kanssa Jumboillessa. Nuo farkut on niin kivat, sopii varsinkin noiden ihanien kenkien (kai omien vaatteiden yms. hehkuttaminen on sallittua?) kanssa tosi hyvin :) Farkkujen ainoa huonopuoli onkin sitten se, että ne on kaavoitettu hieman naisellisemmalle vartalolle, joten vyötärö on aikas tiukka. Mutta siis itseasiassa ne ovat kyllä löystyneet jo todella paljon. Yhdessä vaiheessa olin jo siirtänyt ne kirpparipinoon liian pieninä, mutta pieni jumppaaminen auttoi sitten onneksi :)


Olen muuten ihan fiiliksissäni lakatuista kynsistä myös. En ollut pitkiin aikoihin jaksanut lakata niitä, mutta kun siellä kuvauksissa ne lakattiin, olen sen jälkeen ihastellut niitä. Yksi työkaverikin kehui väriä viimeksi töissä ja sanoi voivansa syödä ne kun ne näyttivät niin herkullisen värisiltä :)


Olikohan tässä jo tarpeeksi pinnallista asiaa tasapainottamaan tuota koulutehtävistä vaahtoamista? Eiköhän :)

Ei kommentteja: