maanantai 30. toukokuuta 2011

Ispiraatio pukeutumiseen, kesä 2011

Näin kesäloman lähestyessä keräsin inspiraatiokollaasin kesän 2011 pukeutumiselle. Syntyi kolme eri teemaa, jotka ovat:


Kirkaat värit

Eksyessä nyt vaatekauppoihin, ei voi olla huomaamatta väriloistoa. Kesä 2011 on todellista värien juhlaa. Nyt saa rohkeasti käyttää kirkuvia värejä, yhdistellä niitä mielin määrin ja jopa törkeälläkin tavalla. Turkoosin maxihameen kanssa voi laittaa vaikkapa neonvihreän topin ja olalle pinkin laukun. Muuten, Pantone värijärjestelmä on valinnut vuoden 2011 väriksi kuusaman, punertavan pinkin sävyn.


Vaatteet Monki, kuvat http://www.monki.com/



 
Nude

Kirkkaiden värien vastakohtana näkyi keväällä paljon nudesävyjä. Myös kesällä voi jatkaa samaa linjaa (eikä siis tarvitse stressata rusketuksesta). Huolettoman tukan, lähes meikittömien kasvojen ja kalpean ihon kaveriksi voi valita lähellä ihon sävyjä olevia vaatteita. Tyylin avainsanoina ovat luollisuus, pehmeys ja viattomuus.


Vaatteet Monki, kuvat http://www.monki.com/



Läpikuultavuus, laskeutuvuus

Läpikuultavuus ja pitsi näkyy voimakkaasti tämän kesän materiaaleissa. Läpikuultavat materiaalit ovat usein polyesteria tai silkkiä. Polyesterituotteet ovat edullisempia, mutta niiden kanssa kannattaa kuitenkin olla tarkkana. Vaikkapa paitapuserossa saattaa kesällä tulla hyvinkin kuuma. Kannattaakin valita sellaisia vaatteita, joissa on paljon väljyyksiä.
Muotolinjoissa on paljon laskeutuvuutta. Erilaisilla laskoksilla, pliseerauksilla ja muotoilulla saadaan vaatteeseen liikkeen tuntu.


Vaatteet Monki, kuvat sivuilta http://www.monki.com/





 

Ei kommentteja: