keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

From Russia with Love

Apua! miten koulu voi loppua jo kahden ja puolen viikon päästä? Pitäisikö tässä ehtiä vielä tehtäviäkin tehdä valmiiksi? Eli voi olla hieman hiljaisempaa täällä bloginpuolella, kun yritetään kiukulla saada tämä toinen vuosi kunnialla loppuun. Toinen vaihtoehto on, että täällä alkaa ilmestymään valtavasti tekstiä, koska yksi parhaimmista taidoistani on tehtävien välttely.. No, onneksi sitten varsinaisen kesäloman alettua on vielä yksi "pieni" tehtävä hoidettavana. Eipä tule sitten tylsää..

Meillä on saanut töissä fiilistellä kesää aikalailla koko talven jo, koska siellä on suhteellisen lämmin. Kuvassa siis oma työunivormu: mustat farkut, toppi, löysä t-paita ja läjäpäin koruja..

Toppi: H&M
T-paita: JC
Farkut: Denim Birds
Laukku: Mango
Korut: H&M, Pull&Bear, Lindex

Mutta sitten eiliseen. Oltiin tosiaan kuuntelemassa luentoja eilen aamupäivästä, niinkuin Riitta jo kertoikin. Seminaarissa oli yhtenä teemana venäläiset suunnittelijat ja vaatteiden vienti venäjälle. Mielestäni mielenkiintoisinta kuultavaa olikin Olga Grachevan "Doing business in Russia within the fashion market". Luento käsitteli sitä miten kauppa Venäjällä eroaa Euroopasta. Asiakkasryhmät Gracheva oli jakanut neljään, iän mukaan. Eri ikäisten ostotottumuksiin vaikuttaa varsinkin se, että Venäjällä on käyty kunnollista kauppaa vasta parikymmentä vuotta ja varsinkin vanhemmilla kuluttajaryhmillä on Neuvostoliiton aika vahvasti mielessä. Lisäksi nuoret markkinat vaikeuttavat vientiä siinäkin, ettei kaikkia käytäntöjä ole ehditty vielä hioa ja ne muuttuvat jatkuvasti. Mielestäni oli erittäin mielenkiintoista kuulla näinkin selkeitä eroja eri maiden kaupassa. Sitä ei välttämättä tule edes ajatelleeksi kuinka erilaista kuluttaminen voi olla, maku mieltymyksistä puhumattakaan.


Shortsit: Dr Denim

Ja tosiaan, ne uudet shortsit :) Olin jo jonkin aikaa sitten päättänyt, että tarvitsen ehdottomasti mustat, mielellään hieman kulahtaneen oloiset, farkkushortsit. Löytämäni eivät ole täysin sitä, mitä olin etukäteen mielessäni ajatellut, koska kangas ei ole varsinaista farkkukangasta, mutta ne olivat todella kivat ja mukavat päällä. Eli siis jei! Nyt on täydelliset shortsit Provinssiin ja eiköhän niitä tule myös muulloinkin käytettyä, viimekesän yksi ehdottomasti käytetyimpiä vaatekappaleita olivat kuitenkin juuri mustat shortsit. Kunhan vain tulisi sitten tästäkin kesästä lämmin :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs sitten, jos Provinssissa onkin vesisadetta ja tosi kylmä?

Nia kirjoitti...

Ensinnäkin: ei tietenkään ole. Ja toisekseen: sitä mahdollisuutta varten ostetaan tietysti myös vaatteet.. shopping shopping :)