maanantai 14. maaliskuuta 2011

Lost


Viikonloppu tuli ja meni. Sunnuntaina kävimme pienellä kävelylenkillä, joka kesti lyhyet 3h, sisältäen eksymisen kenkäkauppaan. Kotiin tuli uudet Boxfresh:n kengät (jotka on muuten tosi kivat) ja ostoksestaan tyytyväinen poikaystävä. Mä tyydyin ostamaan leipää ja mehua.

Lenkillä innostuin kuvailemaan kaikkia kiinnostavia juttuja ympäristöstä, ja muistin kuinka paljon rakastankaan valokuvaamista, ja kuinka harmi että lopetin aikoinaan harrastukseni. Kaivoin vanhan järkkärini esille, mutta sehän on ihan antiikkinen. Täytyy siis alkaa säästämään uutta järkkäriä varten.




Kaulahuvi ja takki JC, kengät Bianco, laukku Tallinnasta

Voi kun jo tulis kevät. En jaksais enää laittaa näitä talvikuteita päälle. Ja voi kun jostain tulisi hyvä haltija ja lahjottaisi mulle paljon shoppailurahaa.



Muuten!
Tilasin mielenkiintoisen kirjan The Encyclopedia Of Heavy Metal, Daniel Bukszpan. Kirja esittelee n. 200 bändiä, mukaan lukien kuvia. Kirja on julkaistu vuonna 2003 ja valitettavasti muutamat tuoreemmat bändit jäävät puuttumaan tästä teoksesta. Muuten kirja on mielestäni hyvä perusopas. Itse tilasin kirjan sen kuvien takia. Visuaalinen ilme on aivan mahtava. Kirjassa on yli 600 kuvaa keikoista yms. Myöskin se sisältää erillisen esittelyn metallimusiikin eri genreistä ja mun lemppari: Heavy metal "fashion". Tässä osuudessa käydään läpi bändipaidoista aina jalkineisiin ja meikkeihin. Ehkäpä tästä inspiroituneena teen koulun 45-60 vuotiaiden miesten pukusuunnittelukurssille tosi rohkean malliston. Nahkaa, kettinkejä ja ehkäpä ripaus kasarin värikkäämpiä tuotoksia. On siinä sitten papoilla ihmettelemistä BUAHAHAH!

Ei kommentteja: