tiistai 29. maaliskuuta 2011

Kouluhommia

Sain väännettyä tänään Miesten pukumalliston loppuun. IHANAA! Olen kuitenkin ihan varma, että olen unohtanut jotain oleellista. Mutta palautus on vasta torstaina, joten luultavasti teen sitä sitten ensi yönä.


Tavoitteena oli suunnitella 37-65 vuotialle miehille pukumallisto. Ajattelin tehdä menevän malliston (kuten suunnittelijat aina kohdentavat asujaan "rohkeille" ihmisille).



Mallistossa suunnitellaan yksittäisiä tuotteita tai ryhmiä, kuten tässä tapauksessa pukuja. Lopuksi kootaan kokoelmasivu, jossa löytyy kaikki värit, mallit ja valikoima.



Työtä tehdään ainakin miljoona tuntia Illustratorin ja Kaledon parissa. Sivutuotteena saa erittäin kipeät niskat ja vaarana on takapuolen latistuminen. Loppuhuipentumana on sivujen loputon liimailu.Yleensä yksi puikko ei riitä, ehei... Nytkin meni kolme. Liimaa löytyi myös lopulta kämmenistä, vaatteista ja hiuksista ja villasukista (toivotaan ettei parketista).



Mutta lopussa kiitos seisoo!



Huomenna pyydän niskoiltani ja takapuoleltani anteeksi ja alan hoitamaan niitä entisen veroiseksi.

1 kommentti:

Nia kirjoitti...

Yllättäen on ihan samaa tehty tässä koko ilta.. nyt vois käydä nukkumassa välillä..? mutta siis yllättävän hyvälle mallille oon kuules saanut, kerskun sitten huomenna :)