maanantai 7. maaliskuuta 2011

Vaatemokia sunnuntaina



Rakastan sunnuntain laiskoja, pitkiä kävelylenkkejä. Harhailimme sunnuntaona Helsingin pienillä kaduilla, ihastellen rakennuksia ja pieniä putiikkeja. Ihmisiä oli niin paljon liikkeellä, syynä kenties hyvä sää. Oli ihana katsella erilaisia tyylejä, värejä, leikkauksia.

Onnistuin itse näyttämään pikkupojalta, kuten kuvista näkyy. Olin jotenkin mennyt aurinkoisesta säästä sekaisin, että halusin päälleni eri värejä. Yleensä yhdistelen vain kahta väriä, joista toinen on lähes aina musta. Mielestäni yksinkertainen on kaunista. Mutta ei tällä kertaa. Nyt halusin repäistä. Epäilin yhdistelmää jo kotona. Oliko vaatteissani liikaa kaikkea, vai olinko kivan, rennon näköinen.

Tämä oli siis hyvä opetus. Kannattaa aina kuunnella epäilyksen ääntä. Kun näin kuvani kamerasta masennuin, ja tunsin oloni todella epämiellyttäväksi. Käsittämätöntä, miten jotkut vaatteet voivat saada sellaisen olon. Oloani ei auttanut myöskään se, että paitaani ilmestyi myöhemmin nyrkin kokoinen reikä.



Kengät Miss Sixty, legginsit ja neule Gina Tricot, sukat Pieces, kaulahuivi kirpparilta, laukku Only, takki Spirit.



Harmillinen tapaus tapahtui kuvan ottamisen jälkeen. Laitoin takkini vetoketjua kiinni ja ihmettelin, kun se ei suostunut oikein liikkumaan. Nykäisin vähän ronskimmalla otteella ja RÄKS! Alla oleva neule oli takertunut silmukasta kiinni vetoketjuun. Paitaani tuli suuri reikä. Pääsenkin sitten parsintahommiin. Mikäli tuon kokoista reikää voi edes paikata.



Illalla kävin vielä pienellä juoksulenkillä. Ostin vähän aika sitten uudet juoksukengät. Lupailin itselleni, että ottaisin ne käyttöön vasta loppukeväästä. Mutta olin niin masentunut mun päivän vaatteista (en ole yhtään turhamainen) ja tänään oli vaan niin mahtava keli. Myös lämpötila salli jo juoksutrikoiden käytön. Ja mun pinkki takkikin sopi niin ihanasti kenkien kanssa. Ja siis uudet urheilukuteet tekevät treenistä aina tehokkaamman.  Seli seli...

Kemgät Adidas.

Kengät olivat tosi hyvät ja onneksi uskalsin ostaa ne. Kiitokset siitä asiantuntevalle myyjälle.
Ongelmani on pitkä ja kapea lesti. Erityisesti sopivien urheilukenkien löytäminen on aina tuottanut tuskaa. Olen jo vuosikausia käyttänyt Asic ds trainer:ta, enkä ole uskaltanut kokeilla mitään muuta. Olen liian monta kertaa saanut kipeät jalat ja käyttämättä jääneet kengät vääränlaisten ostosten takia. Koska en kuitenkaan juokse maratoneja tai kilpaile, en koe välttämättä tarvitsevani sen tasoista kenkää. Olinkin positiivisesti yllättynyt kun myyjä toi näytille nämä kengät.



Juoksuhousut Nike, takki Soc, pipo omittu huomaamattomasti poikaystävältä.

Muuten kuvista huomaa, että heijastinnauhat toimivat vielä todella hyvin. Pelkäsin niiden puolesta, kun pesin ne vahingossa väärällä pesuohjelmalla.



Onko jokaisella tytöllä salaisia prinsessaunelmia? Pinkistä tuli mieleen, että minulla on jokinlainen juttu tuota väriä kohtaan. Periaatteessa vihaan pinkkiä. Mutta jostain syytä löydän sitä aina urheiluvaatteistani tai asusteistani. Omistan ainakin pinkin kännykkäkotelon, iPodin, kalenterin ja kynsilakkaa. Lisäksi ostin äsken pinkin juomakannun, koska se vaan oli niin ihana. Aargh! Tästä suivaantuneena meinaan huomenna pukeutua kokomustaan.


Illan päätteeksi tein vielä muutaman Matrix-liikkeen mun uusilla upeilla kengillä.
Ritu kuittaa. Hyvää yötä!

3 kommenttia:

-didi- kirjoitti...

:) Tuttua. Itsellä pinkki juoksutakki, pinkki salipaita, juoksuhousuissa oli oltava pinkkiä, mustan pinkit lenkkarit jne. Kannattaa olla varovainen, kohta se pinkki pujahtaa sun day-to-day -vaatteisiin. Mulla on yksi pinkki jo ilmestynyt vaatekaappiin.

Nia kirjoitti...

Mulla ei itseasiassa taida löytyä kaapista yhtäkään pinkkiä vaatetta tai mitään muutakaan pinkkiä sen puoleen.. Urheiluvaatteissakin mustaa, mustaa, harmaata, mustaa.. I'm so stylish ..or so boring :D

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä Nia voi olla sitten se järjen ääni, kun joku päivä puen pinkin jumpsuitin ja luulen olevani tosi nätti.