sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Rentouttava sunnuntai

Onpas ihanan rentouttava sunnuntai päivä, harmi että kesäaika vei tästä päivästä nyt sen yhden tunnin. Daron viikonloppu-isi tuli viettämään laiskaa sunnuntaita, tosin ei tämä nyt niin kovin laiska ole kun on "joutunut" kävelemään tuolla keväisessä ilmassa (korvia vähän palelsi tuuli kyllä), on tehty lihapullia ja perunamuusia, minä vastasin muusista ja kermakastikkeesta kun maestro teki pullia. Seuraavaksi olisi tarkoitus tehdä vähän jälkiruokaa (mansikkarahkaa, nam!), täytyy vain odotella että pojat heräilee päiväunilta tuolta sohvalta (koira alkoi juuri näkemään unia näemmä)


Tällaisia päiviä kyllä ehdottomasti tarvitsee aina vähän väliä niin saa taas kerättyä energiaa kouluviikkoa varten, harmi vain että illan ohjelmaan taitaa sitten taas pakosti kuulua niitä kouluhommia.. Tulen niin hyppimään riemusta, sitten kun kesäloma alkaa!

Eilen olin Riitalla käymässä, Darokin pääsi mukaan :) Saatiin siirrettyä kampaamokuvia Riitan koneelle, niin Ritu pääsee sitten liittämään kuvia tekstiin. Koulu kiireet saattavat tosiaan aiheuttaa hieman hiljaiseloa täällä blogin puolella ja voi olla että kampaamotekstiä joutuu odottamaan hetken jo ihan siitä syystä että allekirjoittanut vähän ehkä innostui ja kuvia saattoi olla se parisataa..? Sori Riitta, koita saada valikoitua jotain edes sieltä :)

 
Toppi: H&M, T-paita: Crocker, Farkut: Crocker, Laukku: Mango, Kengät: DinSko, Korut: JC, H&M

Jahas, uniaika ohi, eli rahkan valmistukseen sitten vain. Loppuun vielä päivän tunnelmaan sopivaa musiikkia..


Ei kommentteja: