maanantai 7. maaliskuuta 2011

Kenkiä

Omistan aika monet kengät. Koska kunnolliset ja hienot kengät eivät ole aina mikään kaikista edullisin hankinta, pyrin pitämään niistä kunnolla huolta, jotta ne kestävät. Mielestäni on aivan järjetöntä panostaa hienoihin nahkakenkiin, jos niitä ei sitten ollenkaan huolla, hyvin hoidettuina ne kuitenkin kestävät käytössäkin pitkiä aikoja. Säännöllinen huoltaminen tulee kuitenkin huomattavasti halvemmaksi kuin säännöllinen uusien kenkien ostelu.. Ja rahaa siis säästyy, että niitä uusia kenkiä voi taas ostella :)


Säilytän omia kenkiäni kenkälaatikoissa, enkä valtavassa läjässä, missä ne pääsisivät lyttääntymään. En ikinä unohda suojata uusia kenkiäni ennen käyttöönottoa ja muistan aina kiikuttaa kengät suutariin kun esimerkiksi korkolaput pitää vaihtaa. Jostain syystä olen kuitenkin todella huono ylläpitämään suojausta, en millään meinaa muistaa lisätä suihketta säännöllisesti. Nyt kun aurinko on alkanut lämmittää ja jalkaan on voinut laittaa muutakin kuin koko talven palvelleet saappaat, päätin aloittaa kenkiensuojausprojektin. Ajattelin myös järjestää uudelleen eteisen kenkävalikoiman: talvikengät laatikoihin ja kevät kengät tilalle. Eteisessä on siis hyvin rajoitettu tila säilyttää kenkiä esillä, joten muut kuin runsaassa käytössä olevat kengät joutuu pitämään kaapissa. Isona haluan (tuon edellisen postauksen palvelijalistan lisäksi) valtavan walk-in-closet:in ja ison eteisen mihin mahtuu miljoonasti kenkiä :) Ja juu ei, materia ei ole milläänlailla tärkeää..

2 kommenttia:

-didi- kirjoitti...

Asiaa. Ehkä pitäisi itsekin pitää vähän parempaa huolta omaisuudestaan ... Mulla taasen nahkatakit varmaan kaipais pikaisesti vähän hoitoa.

Zaicca kirjoitti...

Täytyypäs tarkistaa kengät...