sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Should I Stay or Should I Go

Se olisi sitten taas sunnuntai. Nyt taisi sitten mennä tämänpäivän suunnitelmat uusiksi, kun en ollut taas osannut etukäteen ajatella. Tänään olisi siis ollut tarkoitus mennä viettämään Star Wars päivää muutaman kaverin kanssa, mutta kun ei ole autoa, niin en sitten pääsekään paikalle. Julkisilla pääsisi, mutta viimeksi kun kyseiseen osoitteeseen matkustin julkisilla kulkuneuvoilla, meni matkaan se kaksi tuntia (osaltaan siis myös omaa hölmöilyä, kun myöhästyin ensimmäisestä bussista ja valitsin sitten sen jälkeen kunnon kiertoajelubussin). Hirveät angstit jäi sitten sitä matkaa kohtaan ja vannoin syvästi etten enää muulla kuin autolla sinne matkusta. No, katsotaan josko auto palautuisi ihmistenaikoihin niin voisi ehkä vielä mennä pyörähtämään, siellä olisi kuitenkin yksi uusi tuttavuus (voiko näin sanoa, jos ei itse ole kyseistä ihmistä vielä koskaan nähnyt?), jonka haluaisin päästä näkemään. Ja ne kaverit tietysti myös :)

Täytynee vielä harkita josko kuitenkin lähtisi sissinä sinnepäin matkustamaan, kun auto ilmeisesti kotiutuu vasta illalla. Myöhässähän olen jokatapauksessa, kun ensimmäinen elokuva lähti pyörimään kahdelta..

Toppi: H&M
Paita: H&M
Farkut: Replay
Laukku: Pieces
Kengät: DinSko
Korut: JC ja Glitter

Perjantaina ilta meni siis sen Scrabblen merkeissä. Tykkään Scrabblesta, mutta pitäisi oikeasti vähän kehittää sanallisia taitoja, että se menisi hieman paremmin vielä omalta osalta. Harvemmin pääsee laittamaan laudalle sellaisia sanoja mistä voisi oikeasti olla ylpeänä. No, ehkä vielä joku päivä pääsen räjäyttämään potin ihan täydellisesti. Pitäisiköhän alkaa pelailemaan sitä ihan itsekseen? Mikä sosiaalinenelämä ja mitkä kaverit?



Lauantain ohjelmassa oli ensin ahkeraa työntekoa ja sieltä suoraan viettämään iltaa koulukaverille. Istuskeltiin, kuunneltiin musiikkia (Tai yritettiin. Kaikkien päät löi ihan tyhjää kun piti valita mitä kuunnellaan, niin oli hieman ongelmallista..), syötiin, juotiin ja juoruttiin. Loppuillasta suunnattiin Bar Bäkkärin kautta Bar Looseen, missä keksittiin sitten hullun hienoja tanssiliikkeitä. Täytyy varmaan joku ilta mennä valtaamaan tanssilattiaa mm. kanalla ja pallokalalla. Mitäs muita hyviä niitä vielä oli?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ainakin norsu, käärme, hai ja nokkaeläin. Esitin tänään kotonakin tanssiliikkeitä ja M oli hyvin vaikuttunut. Mun pitäisi kuulemma käyttää tätä taitoa johonkin....Hmmmm...lastentarhaope?!?

Nia kirjoitti...

Eli alan vaihtoon sitten vaan.. Voit sitten hyödyntää aikaisempaa osaamista myös, niin että sun oppilailla on aina vaatteet ja hiukset viimesenpäälle :)

Zaicca kirjoitti...

Toi sun laukkus on tosi hyvännäköinen. Ja taitaa olla aika käytännöllinenkin, paljon taskuja? Muistatko oliko sitä mustana? Kyselee hän, joka aina ihastelee kaikenvärisiä laukkuja ja ostaa aina sen mustan...

Nia kirjoitti...

Taskuja löytyy vähän liikaakin. Oli hyvä muistiharjoitus kerran kun oli jäänyt ton laukun yhteen taskuun aikataulut ja sitten toinen laukku mukana yritettiin muistella monelta mahtaa lähteä bussi kotiin :)

Laukkua on ainakin ollut mustana, mutta taitaa olla jo loppunu kaupoista..? Musta on kyllä aina hyvä, persoonallinen ;)