lauantai 12. maaliskuuta 2011

Lördag

Heräsin aamulla suureen tsemppitunteeseen. Tänään teen koko päivän kouluhommia. Nyt sitten kirjoittelen tyytyväisenä tänne blogiin..WHAT?!? 
Lueskelin myös eilistä blogipäivitystä meidän hurjasta scrabble-ottelusta, ja kyllä täytyy sanoa, että ollaan taas "tosi nättejä" kuvissa. Kuten Nia sanoi, täytyy varmaan vakavissaan harkita mallinuraa, kun onnistumme kuvissa niin hyvin. Onneksi myös olemme perustaneet tämän blogin, jossa kuviamme on viikon melkein jokaiselta päivältä. Ehkäpä rupean ottamaan sellaisia päättömiä asukuvia.

Illalla olisi luokkakaverini luona pippalot. Kauhea vaatekriisi! Ostin muutama päivä sitten hameen, jota haluaisin käyttää tänään, mutta entä kengät ja asusteet? Tässä muutama asuvaihtoehto:


Bleizeri ja hame H&M, koru pieces, paita Bershka,
kengät o.i.s

Paita H&M, käsilaukku pieces, kengät nilson,
koruja en muista mistä

Saa sitten nähdä mitä lopullisesti päätyy päälleni. Lupasin muuten itselleni,etten enää ostaisi eläinkuoseja. Mutta mikäs tuo hame sitten on?!? Hyi Ritu.

Tällainen oli vaatekokonaisuuteni eilen. Kaivoin kaapistani vanhan trenssin, jota voi näillä kevätkeleillä alkaa taas käyttämään.



Tämä trenssi on palvellut minua hyvin jo monen vuoden ajan. Löysin sen joskus H&M:n alesta, enkä ole päivääkään katunut ostostani. Musta ajaton perustrenssi, jossa on kuitenkin mielenkiintoista yksityiskohtaa (mm. kellotettu helma ja rypytetyt hihat).




Mutta nyt sitten lukemaan sivistyssanakirjaa, jotta voin ensi kerralla kyykyttää kaikki scrabblessa! Mukavaa viikonloppua! 

2 kommenttia:

Nia kirjoitti...

Jos alotettas semmonen paperipussipäässä-trendi?

Anonyymi kirjoitti...

Se ois hienoa! Ei tartteis edes meikata ikinä!